Ledikant


Ledikant met matras

Het ledikant is een mooie ombouw voor uw bedbodem en matras. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie ledikanten van onder andere hout en metaal. Al onze ledikanten hebben een prachtige uitstraling en brengen sfeer naar uw slaapkamer. Het vertrouwde ledikant is een mooi meubel en mag dus zeker gezien worden. Natuurlijk hebben we voor de meeste ledikanten ook bijpassende nachtkastjes of garderobekasten. Uw slaapkamer krijgt de stijlvolle uitstraling die u normaal alleen in tijdschriften ziet. Het mooiste is, u heeft al een mooi ledikant vanaf € 313,-.

Kom naar onze showroom voor een deskundig advies van onze slaapadviseurs. Ook voor u vinden we gegarandeerd het perfecte ledikant en dankzij onze gratis ophaalservice (binnen een straal van 30 kilometer) kunt u ook bij ons komen als u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Ledikant Royal
Showroommodel

Ledikant Royal


Vanaf € 756,00 € 575,00
Ledikant Brussel + 2 Nachtkasten
Showroommodel

Ledikant Brussel + 2 Nachtkasten

Vanaf € 947,00 € 759,00
Swissflex ledikant verstelbaar
Showroommodel

Swissflex ledikant verstelbaar

Vanaf € 950,00 € 0,00
Deelbaar Ledikant
Showroommodel

Deelbaar Ledikant


Vanaf € 1.595,00 € 995,00
Ledikant Linden
Showroommodel

Ledikant Linden

Vanaf € 1.899,00 € 899,00
Complete Madison
Showroommodel

Complete Madison

Vanaf € 2.704,00 € 1.352,00
Ledikant Eden deelbaar
Showroommodel

Ledikant Eden deelbaar

Vanaf € 2.979,00 € 1.490,00
Röwa Bed
Showroommodel

Röwa Bed

Vanaf € 4.661,00 € 2.295,00
Slaapkamer Stuga
Showroommodel

Slaapkamer Stuga

Vanaf € 5.766,00 € 2.883,00
Slaapkamer Bronx
Showroommodel

Slaapkamer Bronx

Vanaf € 8.880,00 € 4.440,00
Ledikant Eext betonlook
Steel & Stockings

Ledikant Eext betonlook

Vanaf € 2.263,00 € 1.131,50

Slaapcomfort van een ledikant

Het ledikant is eigenlijk alleen een ombouw. Uw slaapcomfort wordt bepaald door de bedbodems die in het ledikant hangen of staan. Met het juiste matras op de juiste bedbodem slaapt u perfect in het ledikant. De lattenbodem en spiraalbodem kunnen in elk ledikant gebruikt worden. Verstelbare bedbodems zijn in sommige gevallen ook mogelijk. Onze adviseurs vertellen u hierover alle ins en outs en gaan samen met u op zoek naar een mooi, comfortabel ledikant.

Materiaal en uitstraling van ledikanten

De traditionele ledikanten waren meestal van hout of metaal gemaakt en hoekig van vorm. Tegenwoordig zijn er echter veel meer soort ledikanten op de markt. Nog steeds zijn de meeste ledikanten gemaakt van hout of metaal maar er zijn veel meer mogelijkheden en stijlen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ledikant die is afgewerkt met leer? De uitstraling van een mooie ledikant draagt absoluut bij aan de sfeer van uw slaapkamer.

Het juiste matras in uw ledikant

Het ledikant is alleen de ombouw van uw bed, uw slaapcomfort wordt dus grotendeels bepaald door de bedbodem en het matras. Wat het juiste matras voor in uw ledikant is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. In onze showroom kunt u proefliggen op alle soorten matrassen zodat u zeker weet op welk matras u het lekkerst ligt.

Ook elektrische verstelbare bodems

Een ledikant wordt erg luxe met een (elektrisch) verstelbare bodem. U combineert het comfort van de verstelbare bodem met de uitstraling van een mooi ledikant. U slaapt in stijl en met alle gemakken van de verstelbare bodem. Ook in het ledikant leest u rechtop of ligt u met uw voeten omhoog.Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact