Boxspringbodem


Meerdere lagen voor optimaal slaapcomfort

De boxspring is een comfortabele bedbodem die bestaat uit een onderstel met daarop een matras. Hierop komt uw matras te liggen en door de dubbele matraslaag voelt het bed overal even zacht aan. De boxspring is er in verschillende maten en heeft als voordeel dat deze al afgewerkt is.

U koopt dus een bedbodem die eruit ziet als een mooi slaapmeubel. Passend bij de sfeer in uw slaapkamer door een mooie meubelstof of leren bekleding. De boxspring is eigenlijk een bedbodem en bed tegelijk, waarbij er 2 mogelijkheden zijn:

  • Boxspring met een matras
  • Boxspring met een gestoffeerd matras en een topper

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden op het gebied van boxsprings nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen. In onze showroom hebben we boxsprings in verschillende soorten en merken voor u opgesteld staan, de prijzen van boxsprings beginnen bij € 1895,-.

Een boxspring voor elke slaapkamer

We hebben altijd een boxspring die bij de sfeer en inrichting van uw slaapkamer past. Boxsprings worden afgewerkt met allerlei meubelstoffen en soms zelfs met leer. Er zijn ontelbaar veel sfeervolle kleuren, motieven en texturen leverbaar, dus er is altijd een materiaal dat bij uw slaapkamer past. Dankzij de boxspring heeft u geen ombouw meer nodig voor uw bed. De boxspring is mooi afgewerkt en vervangt daardoor de ombouw.

Boxspring Pullman Silverline
Pullman

Boxspring Pullman Silverline

Vanaf € 2.350,00 € 1.649,00
Boxspring Pullman Goldline
Pullman

Boxspring Pullman Goldline

Vanaf € 4.600,00 € 3.220,00

Vlakke boxspring

De vlakke boxspring gebruikt u in combinatie met vrijwel elk matras. Het is een zachte bedbodem die u tijdens uw nachtrust veel ondersteuning geeft.

Als u goed wilt slapen in een mooi afgewerkt bed dan is de vlakke boxspring een zeer interessante optie. U slaapt heerlijk en uw slaapkamer is direct mooi ingericht. De voordelen van de vlakke boxspring zijn:

  • Veel comfort door goede vering
  • Goede ondersteuning voor uw lichaam
  • Uw matras gaat langer mee

Elektrische boxspring

De elektrische boxspring is een elektrisch verstelbare bedbodem. Ook dit type boxspring bestaat uit een onderstel met een zachte laag erop en deze geeft u veel ondersteuning. Het grote verschil is dat het hoofd- of voeteneinde van deze boxspring elektrisch verstelbaar is.

Beide bedhelften van de elektrische boxspring zijn apart van elkaar te verstellen, hierom worden op elektrische boxsprings altijd 2 eenpersoons matrassen gelegd. De verstelbare boxsprings bieden hetzelfde superieure slaapcomfort als vlakke boxsprings. De voordelen van de elektrische boxspring:

  • Veel comfort door goede vering
  • Goede ondersteuning voor uw lichaam
  • Het gemak van een elektrisch verstelbaar bed


Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact