Clima Comfort topper 90/200

Een topdekmatras van ClimaComfort kan gebruikt worden op een matras van ClimaComfort maar kan ook in combinatie met andere matrassen gebruikt worden. Een topper is ideaal om uw matras te beschermen en optimaliseert uw slaapcomfort. De topmatras van ClimaComfort bestaat uit 3 cm CLIMAFOAM® aan de bovenzijde en 3 cm EvoPore® aan de onderzijde. De buitenhoes is voorzien van Thermo-gel® finish en is daardoor makkelijk afneembaar en reinigbaar zonder dat de werking van de Thermo-gel® finish verloren gaat. Het topmatras zorgt voor optimale warmteregulatie en een optimaal slaapcomfort.

 

 


Merk: ClimaComfort
Model: ClimaComfort topper

Productspecificaties


Toon meer

Laat u adviseren door Marlon of een van onze andere collega's

Marlon

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Over ClimaComfort

ClimaComfort is uw betrouwbare partner in slaapcomfort. Met een ClimaComfort matras, boxspring, topmatras of matrashoes bent u zeker van optimaal slaapcomfort.

Onze slaapsystemen worden met de hand gemaakt in het Gelderse Wijchen. Topkwaliteit uit de Benelux, ontworpen en geproduceerd met liefde en passie voor goed slapen. Mét oog voor ideale ergonomische omstandigheden. Wij zorgen ervoor dat u de nachtrust krijgt die u verdient.

CLIMAFOAM®

ClimaComfort gebruikt CLIMAFOAM® in haar matrassen. CLIMAFOAM® is een innovatief klimatiserend matrasschuim op waterbasis met een extreem elastische en open celstructuur. CLIMAFOAM® zorgt voor regulering van lichaamswarmte en een constant, aangenaam slaapcomfort. De werking van CLIMAFOAM® is in Zwitserland ontwikkeld en uitvoerig getest.

De klimatiserende werking van de CLIMAFOAM® in de toplaag kunt u voelen wanneer u uw hand even op het matras laat rusten. De warmte van uw hand wordt snel afgevoerd en de omgeving rond uw hand neemt uw lichaamstemperatuur aan.

Toon meer

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf je in!

Neem een kijkje in onze winkel