Een optimaal veerkrachtig kussen

Houd u van een veerkrachtig kussen en slaapt u op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Silvana Support Cristal u de perfecte lighouding!

 

Buitenkant kussen: 100% katoen, soepele kwaliteit, behandeld met Aegis Premium (anti-huisstofmijt).
Vulling: Vita Talalay latex ministicks/ Comforel.
Neksteun: Vita Talalay, kwaliteit stevig, met schoudercontour.
Maten verkrijgbaar: 50x70, 60x60, standaard maat 60x70

Samen met één van onze adviseurs vindt u zeker het juiste hoofdkussen in onze winkel. Want een goed kussen moet u vooral voelen. Een goed hoofdkussen vinden is moeilijk, het is erg persoonlijk en afhankelijk van uw slaapgedrag.

Daarom mag u bij Slaapsfeer het kussen van uw keuze gratis enkele nachten uitproberen.


Merk: Silvana Support

Model: Cristal

Toon meer
Annemieke

Laat u adviseren door Annemieke of een van onze andere collega's

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Over Silvana Support

30 jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het SIlvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. Tevens heeft Silvana de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden.

Toon meer

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf je in!

Neem een kijkje in onze showroom