Een extreem zacht kussen

Houd je van een extreem zacht kussen en slaapt u op een uiterst zacht bed? Dan biedt de Grenat je de perfecte lighouding! Ook wanneer u slaap op uw buik.

Buitenkant kussen: 100% katoen, soepele kwaliteit, behandeld met Aegis Premium.
Vulling: Comforel Soft
Ritsen: twee ritssluitingen
Neksteun: Vita Talalay latex, kwaliteit extra zacht, met schoudercontour.
Maten verkrijgbaar: 50x70, 60x60, standaard maat 60x70

Samen met één van onze adviseurs vindt u zeker het juiste hoofdkussen in onze winkel. Want een goed kussen moet u vooral voelen. Een goed hoofdkussen vinden is moeilijk, het is erg persoonlijk en afhankelijk van uw slaapgedrag.

Daarom mag u bij Slaapsfeer het kussen van uw keuze gratis enkele nachten uitproberen.

  • Anti-Alergisch
  • Navulbaar
  • Wasbaar (60°C excl. neksteun)
  • Gratis enkele nachten proberen

Merk: Silvana Support
Model: Grenat

Productspecificaties


Specificaties
Anti-alergisch Ja, behandeld met Sanitized
Materiaal buitenkant 100% katoen
Materiaal Neksteun Vita Talalay® latex
Vulling Comforel Soft
Navulbaar Ja
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)
Garantie periode 1 jaar (2 jaar na registratie)
Toon meer

Laat u adviseren door Annemieke of een van onze andere collega's

Annemieke

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Over Silvana Support

Ruim 35 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het Silvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. Tevens heeft Silvana de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden.

Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.

Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort!

Toon meer

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf je in!

Neem een kijkje in onze winkel