Jensen Prestige Aqtive 180/210

Nu voordelig slapen op ultiem scandinavisch ligcomfort

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp, en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen uit Beaulieu. De Jensen Prestige heeft dubbele naden met een discreet geborduurd logo op de onderste rand van het bed.
Jensen Aqtive is elegant en ziet eruit als een boxspring als hij niet is ingeschakeld. De technische oplossing is weggewerkt in het met stof beklede bedframe. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw, elegant en uniek uiterlijk.
Jensen Aqtive is dubbelgeveerd met veersystemen in zowel de keerbare matras als de onderste matras. Deze constructie geeft het bed veel stabiliteit. Met de afstandsbediening kunt u het hoofd- en het voeteneind van het bed traploos bedienen, aangedreven door twee krachtige, maar bijna stille, elektrische motoren. Gebruikersvriendelijke en intuïtieve afstandsbediening met kantelfunctie.

    Compleet elektrisch verstelbare boxspringset incl. Softline topper type 3
  • Traploos elektrisch verstelbaar
  • Pocket on Pocket - Dubbele pocketvering
  • Made in Norway

Merk: Showroommodel

Model: Jensen Prestige Aqtive

Toon meer

Laat u adviseren door Peter of een van onze andere collega's

Peter

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Over Showroommodel

Toon meer

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf je in!

Neem een kijkje in onze showroom