Orthopedisch hoofdkussen


Het orthopedisch hoofdkussen corrigeert uw slaaphouding

Orthopedische hoofdkussens worden gebruikt om u in de juiste houding te laten slapen. De doeleinden lopen uiteen, zo zijn er orthopedische kussens om uw houding te corrigeren en er zijn ook kussens speciaal voor na een whiplash. Of bijvoorbeeld het orthopedisch reiskussen, ontworpen om u slaapcomfort te bieden op oncomfortabele slaapplekken zoals in de auto of in het vliegtuig. Ook voor kinderen zijn er speciale orthopedische hoofdkussens.

In onze winkel kunt u diverse orthopedische kussens zien en proberen, kom dus bij ons langs voor een betrouwbaar advies over orthopedische kussens. Een aantal orthopedische kussens die we aanbieden zijn:

 • Orthopedisch reiskussen
  U herkent het vast wel: u wordt wakker in een auto, trein of vliegtuig met een pijnlijke nek. In uw slaap hing uw hoofd naar een kant waardoor uw nekspieren constant gespannen waren. Orthopedische kussens ondersteunen uw hoofd en nek zodat u niet meer wakker wordt met pijnlijke nekspieren.
 • Orthopedisch neksteun kussen
  Het orthopedisch neksteun kussen biedt uw nek en hoofd steun maar heeft ook nog schokdempers in de nekrol. Deze schokdempers zorgen ervoor dat u nog stabieler slaapt. Eventuele schokken worden opgevangen en u slaapt zonder problemen door. Het orthopedisch neksteun kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Welke hoogte voor u het prettigst is hangt af van uw lichaamsbouw, het soort matras en uw persoonlijke voorkeur. Dit kussen hebben we in een zachte en een harde versie.
 • Atletisch kussen
  Atletische kussens corrigeren uw slaaphouding door een trechtervormige uitholling in het kussen. Op een atletisch kussen slaapt u ontspannen doordat uw hoofd stabiel ligt, waardoor uw hals, nek en schouders beter ontspannen tijdens uw slaap. Nekpijn, rugpijn en zelfs hoofdpijn horen tot het verleden dankzij dit kussen. Tests hebben uitgewezen dat ongeveer 80% van de whiplashpatiënten beter slaapt op een atletisch kussen.
 • Orthopedisch kussen voor kinderen
  Ook speciaal voor kinderen hebben we orthopedische kussens. Deze kussens zijn gewelfd en hebben een uitsparing voor de schouders van uw kind. Deze orthopedische kussens geven de zenuwen en spieren van uw kroost alle ruimte om te ontspannen, terwijl het kind slaapt in een stabiele houding. De orthopedische kussens die we bij Slaapsfeer hebben zijn bovendien gemaakt van een soepel en drukverlagend schuim dat goed ademt. De hoes is wasbaar en antibacterieel.

 Wintersale | Tot 50% korting

Samen... warm de winter door️

Het is winters dus tijd voor de wintersale! Nu tijdelijk met kortingen tot 50%, profiteer snel

Kom spontaan langs óf plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact