Coronavirus update

Corona maatregelen Slaapsfeer winkels

29 september 2020

De Slaapsfeer winkels in Beers, Beuningen en Groesbeek zijn geopend volgens de normale openingstijden en op afspraak daarbuiten. Want goed slapen is juist in deze tijd nog belangrijker!

Wij hebben voorzorgsmaatregelen, zoals opgesteld door het RIVM en de GGD, getroffen om uw en onze gezondheid te beschermen. Denk hierbij aan speciale desinfectie hoeken en grote tafels, zodat we 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Tevens vragen wij onze klanten zich bij binnenkomst te registreren.

Onze aanwezige slaapadviseurs zijn gezond én klachtenvrij. Wanneer dit bij u ook het geval is, dan bent u bij ons meer dan welkom waar we voor u klaar staan om goed en eerlijk advies te geven.

Tijdens (en op afspraak buiten) de openingstijden bent u van harte welkom.

Plan hier uw afspraak

    Plan een afspraak, want goed slapen is in deze tijd nog belangrijker

  • We houden 1.5 meter afstand
  • Mogelijk af te spreken buiten de normale openingstijden
  • De koffiebonen staan klaar om voor u vers gemalen te worden

Laat u adviseren door Marlon of een van onze andere collega's

Marlon

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Zomerse aanbiedingen

De zomer, de vrolijkste tijd van het jaar. ☀️

Wij vieren de zomer ieder jaar met aantrekkelijke aanbiedingen en acties.

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact