Softline

Bij Softline geloven we in de kracht van kwaliteit. Zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt! Oerdegelijk vakmanschap voor een eerlijke prijs. Helemaal Hollands dus!
Onze jarenlange ervaring in de beddenbranche vormde de basis voor een complete beddencollectie waarin comfort, gebruiksgemak en stijlvolle designs de boventoon voeren.

De 7 zekerheden van Softline

Helemaal Hollands

Alle Softline producten worden in Nederland geproduceerd. Daarmee ondersteunen we werkgelegenheid, waarborgen we kwaliteit, houden we levertijden kort en maken we transport over duizenden kilometers (met alle milieubelasting vandien) overbodig.

Kwaliteit en slaapgarantie

Softline biedt kwaliteit voor een eerlijke prijs. Sterker nog: onze prijs/kwaliteitverhouding is ongeëvenaard! Onze matrassen en boxsprings doorstaan moeiteloos de vergelijking met de duurste merken. Topkwaliteit voor een middenklasse prijs. Dat is pas slapen met een gerust hart!

Slaapgarantie

Ieder lichaam is uniek. Daarom heeft Softline voor ieder lichaamstype een ergonomisch verantwoorde matras. Bovendien is een Softline bed gegarandeerd vormvast. Dat ligt goed en blijft goed! Die belofte doen we met onze unieke slaapgarantie, standaard inbegrepen bij alle Softline producten.

Hygiëne

Een Softline matras heeft handige afneembare hoezen, zodat het slaapgedeelte makkelijk te reinigen en te keren is. En wie na een aantal jaren eens iets anders wil, vervangt eenvoudig de hoezen. En dus niet het hele bed!

Optimale ventilatie

Een Softline-matras ademt. Dankzij de unieke, open 3D-vezel vindt er altijd voldoende luchtcirculatie plaats binnenin het bed. Zo blijft de vorm behouden en geniet u jarenlang van de ondersteuning die bij uw lichaam past.

Uniek individueel comfort

Twee individuele matrassen, bedekt met een tweepersoons topdekmatras. Voor beide personen het gewenste, specifieke slaapcomfort, maar zonder een storende naad in het midden. Onze unieke H- en U-toppers zijn zelfs te gebruiken op een bed met individueel verstelbare ligplaatsen!