Wollen dekbed


Wollen dekbed is perfect om onder te slapen

Een wollen dekbed is gemaakt van schapenwol en dat is ideaal materiaal voor een dekbed. Het wol heeft vanuit de natuur een aantal eigenschappen meegekregen die perfect zijn voor dekbedden. Wol isoleert en zorgt ervoor dat uw lichaamswarmte behouden blijft. Daarnaast reguleert het vocht en temperatuur erg goed. Het wol neemt tot wel 35% van zijn eigen gewicht aan vocht op en voelt daarbij nog steeds droog aan. Het materiaal is erg geschikt voor dekbedden.

Om het comfort van een wollen dekbed zelf te ervaren bent u van harte welkom in onze winkel in Beers. We hebben een uitgebreid assortiment aan wollen dekbedden die u vanzelfsprekend mag proberen. De prijzen van de wollen dekbedden beginnen bij € 113,-.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ook contact opnemen via deze website.

Onderhoudsvrij en 100% natuurlijk

Natuurlijk schapenwol bevat lanoline, een vet dat bacteriën tegenhoudt en vuil afstoot. Een wollen dekbed houdt zichzelf dankzij de lanoline schoon. U hoeft het wollen dekbed alleen zo nu en dan te luchten. Het wol in onze dekbedden is 100% natuurlijk schapenwol. Van nature houdt de krul van de wolvezel lucht vast, waardoor de temperatuur evenwichtig gereguleerd wordt.

Onder een wollen dekbed slaapt u in de winter heerlijk warm en in de zomer lekker koel. De wolvezels zijn erg veerkrachtig en ze behouden hun krullende vorm onder alle omstandigheden. Een goed wollen dekbed gaat dan ook jaren mee.

Wollen dekbedden zijn wat zwaarder

Het wol heeft van nature een aantal prettige eigenschappen die uw nachtrust bevorderen. Een wollen dekbed voelt wel wat zwaarder aan en vormt zich wat minder om uw lichaam. Dit is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of u prettig slaapt onder een wollen dekbed moet u proberen en daarom bent u van harte welkom in onze winkel in Beers. Onze adviseurs laten u graag voelen hoe comfortabel een goed wollen dekbed is. Kom daarom naar onze winkel om te proefliggen!

Goede vochtopname

Wol neemt tot wel 35% van zijn eigen gewicht aan vocht op zonder daarbij nat of klam aan te voelen. Ergens is dat logisch, want schapen staan in hun wollen vacht in natte omgevingen zonder dat ze er ziek van worden. Het wol voert vocht dus erg goed af en houdt u tegelijkertijd warm. Een wollen dekbed is daarom erg geschikt als u veel transpireert tijdens uw slaap. U slaapt altijd comfortabel op de juiste temperatuur.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact