Slaapsfeer Beuningen


Adresgegevens

Slaapsfeer Beuningen
Hadrianussingel 34
6642 AJ Beuningen

Telefoon 024 - 6753759
KvK nr. 71293566
Email beuningen@slaapsfeer.nl

Bekijk de route op de kaart & plan uw route

U mag weer spontaan komen winkelen, wilt u toch liever op afspraak? Geen probleem!

Plan uw afspraak

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Aangepaste openingstijden:


Anderen over Slaapsfeer Beuningen

10
Anne van Dijk

Al jaren zijn wij vaste klant van Marlon. Van een bed, topper, hoofdkussens, dekbedden tot overtrekken en hoeslakens. We kopen het graag bij Slaapsfeer. We worden door Marlon en Peter altijd op onze wenken bediend. Ze denken ontzettend goed mee, zijn bereid een stapje extra te zetten, gaan zeker niet voor hoge verkoopcijfers maar luisteren naar de wensen van de klant. Klanttevredenheid staat voorop! Er staat altijd een kopje koffie klaar in de gezellige sfeervolle winkel. Fijn om het shoppen met verse koffie te starten. En het allerbelangrijkste; Marlon en Peter gaan voor kwaliteit in alle facetten. Wij komen graag bij Slaapsfeer Beuningen.

Lees meer »
8
Emmie

39 weken zwanger en je man zakt door het bed, omdat hij de klossen niet goed geplaatst heeft... Paniek in de tent! Gelukkig stond er 2 uur na mijn telefoontje al een monteur op de stoep die de boel gemaakt heeft. Ik ben enorm blij met deze goede service!

Lees meer »
10
Familie Broeders

Nadat we u op de hoogte hadden gebracht van onze slechte ervaringen door schuivende toppers, is er binnen 24 uur een medewerkster naar ons gekomen om het probleem op te lossen. Na een uitstekende nachtrust, durven wij te concluderen, dat zij daarin ten volle is geslaagd. Aan een goede after sale herkent men een goede firma.

Lees meer »

Neem een kijkje in onze winkel!Neem contact met ons op


Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid