Dekbedden


Op een goed bed hoort ook een goed dekbed

Uw slaapcomfort is compleet met een goed dekbed. Lekker slapen begint met een goed bed, maar ook een goed dekbed is belangrijk. Er zijn diverse soorten op de markt, zoals het 4 seizoenen dekbed, maar ook All Season dekbedden zijn tegenwoordig gebruikelijk.

Ook voor uw kind of baby zijn er speciale dekbedden. Alle dekbedden zijn wasbaar of chemisch reinigbaar. Onze specialisten adviseren u graag wat voor uw dekbed geschikt is. Slaapsfeer heeft verschillende soorten dekbedden in het assortiment:

 • Donzen dekbed
  Het donzen dekbed is de moeder van alle dekbedden. Het houdt u lekker warm en ventileert tegelijkertijd optimaal. Onze donzen dekbedden zijn gevuld met 90 of 100% ganzen- of eendendons. Het dons is verpakt in een katoenen tijk. Katoen laat lucht goed door waardoor het dekbed goed ventileert. Bijna alle tijken zijn behandeld met Nomite en dus antiallergisch.
 • Katoenendekbed
  Ook een dekbed van katoen is een 100% natuurproduct. Het katoenen dekbed is ook als 4 seizoenen dekbed verkrijgbaar. In dat geval bestaat het uit 2 delen die u aan elkaar bevestigt. Een dekbed van katoen is wat zwaarder dan het gemiddelde dekbed. Het is goed wasbaar, u houdt het lekker fris door het zo nu en dan uit te wassen. 
 • Synthetischedekbed
  Synthetische dekbedden bestaan uit vezels die uw lichaamswarmte goed vasthouden, zodat u heerlijk warm ligt. Deze vezels laten lucht wel door en zorgen er zo voor dat ook de ventilatie van het dekbed goed is. Het synthetisch dekbed is dik, luchtig en erg veerkrachtig. Daarnaast is het dekbed geur- en stofvrij. Dankzij een katoenen hoes slaapt u heerlijk onder een synthetisch dekbed.
 • Wollendekbed
  Het schapenwol in een wollen dekbed reguleert temperatuur en vocht van nature erg goed. Het ventileert en houdt u op een comfortabele temperatuur in uw slaap. In de zomer is het wollen dekbed lekker koel en in de winter lekker warm. En schapenwol is natuurlijk 100% puur natuur!
 • Anti-allergischdekbed
  Heeft u last van allergieën? Dan biedt een antiallergisch dekbed uitkomst. Het materiaal van het dekbed is hypoallergeen, wat betekent dat allergische reacties zijn uitgesloten. Het antiallergisch dekbed is er van katoen en ook van synthetische materialen en u kunt kiezen uit een regulier dekbed of een antiallergisch 4 seizoenen dekbed.


Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact