Over Slaapsfeer

Specialist in slaapoplossingen

Slaapsfeer heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuw bed of matras koopt u voor langere tijd. Onze meerwaarde is het advies dat we u voor en na uw aankoop bieden. Voor elke klant zoeken we de juiste combinatie van bed en matras. Op die manier hebben onze klanten jarenlang plezier van een goede nachtrust. Ook voor complete slaapkamers of accessoire bent u in onze slaapstudio aan het juiste adres.

Yellow
Wiemann
FBM Meubelen
Nolte Möbel
Bella Donna
vtwonen
Maxfurn
Key West Bedding
Formesse
Dommelin
Heckettlane
Zondag Bedden
Meubelfabriek De Linde
Pip Studio
Marc O’Polo
KAAT Amsterdam
Van Os
Texeler
Sunday
Steel&Stockings
Silvana
Röwa
Pullman
Norma
Kayori
Ducky Dons
ClimaComfort
Cassenz
Beka
Bedding Concepts
Avek
Arctic Living
Vandyck
Swissflex
M-line
Jensen
Essenza
Eastborn
Cinderella
Carpe Diem Beds
Beddinghouse
Auping
Softline

Expertise en advies

In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in bedden en slaapkamers. Die kennis en expertise gebruiken we samen met u het beste bed te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes gaan we in onze winkel op zoek. Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Goede nachtrust betekent ook dat u zich overdag beter voelt. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Het team van Slaapsfeer

Slaapsfeer heeft veel kennis in huis en die kennis zit bij onze mensen. We stellen ons graag aan u voor:

Regionaal en landelijk

Door onze liggingen in de plaatsten Beers (nabij Cuijk), Beuningen en Groesbeek komt een groot deel van onze klanten uit de regio's rondom Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Venlo. Toch weten ook klanten uit andere delen van het land Slaapsfeer te vinden. Ons persoonlijke advies is in de meeste gevallen doorslaggevend. Daarnaast speelt onze ruime en sfeervolle winkels natuurlijk ook een belangrijke rol.

Slaapsfeer
Beers
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Beuningen
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Groesbeek
Winkel bekijken

Service en garantie

Op al onze producten zit vanzelfsprekend garantie. Heeft u onverhoopt een probleem met een van onze producten? Dan komen we gewoon bij u langs. We zorgen dat we snel bij u zijn en bieden een passende oplossing. In de fabriek, bij ons zusterbedrijf Maxtras, voeren we reparaties snel en vakkundig uit. We willen dat u lekker slaapt en ook een goed gevoel heeft bij Slaapsfeer. Daarom mag u ons altijd benaderen voor advies of vragen.

Inspireren

Winkels die je inspireren en laten dagdromen

Ervaring

Al meer dan 30 jaar persoonlijk en deskundig advies

Service

Service zoals het hoort

Keuze

Een collectie voor iedereen