Over Slaapsfeer

Specialist in slaapoplossingen

Slaapsfeer heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuw bed of matras koopt u voor langere tijd. Onze meerwaarde is het advies dat we u voor en na uw aankoop bieden. Voor elke klant zoeken we de juiste combinatie van bed en matras. Op die manier hebben onze klanten jarenlang plezier van een goede nachtrust. Ook voor complete slaapkamers of accessoire bent u in onze slaapstudio aan het juiste adres.

Expertise en advies

In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in bedden en slaapkamers. Die kennis en expertise gebruiken we samen met u het beste bed te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes gaan we in onze showroom op zoek. Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Goede nachtrust betekent ook dat u zich overdag beter voelt. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Het team van Slaapsfeer

Slaapsfeer heeft veel kennis in huis en die kennis zit bij onze mensen. We stellen ons graag aan u voor:

Regionaal en landelijk

Door onze liggingen in de plaatsten Beers (nabij Cuijk), Beuningen en Groesbeek komt een groot deel van onze klanten uit de regio's rondom Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Venlo. Toch weten ook klanten uit andere delen van het land Slaapsfeer te vinden. Ons persoonlijke advies is in de meeste gevallen doorslaggevend. Daarnaast speelt onze ruime en sfeervolle winkels natuurlijk ook een belangrijke rol.

Service en garantie

Op al onze producten zit vanzelfsprekend garantie. Heeft u onverhoopt een probleem met een van onze producten? Dan komen we gewoon bij u langs. We zorgen dat we snel bij u zijn en bieden een passende oplossing. In de fabriek, bij ons zusterbedrijf Maxtras, voeren we reparaties snel en vakkundig uit. We willen dat u lekker slaapt en ook een goed gevoel heeft bij Slaapsfeer. Daarom mag u ons altijd benaderen voor advies of vragen.

Inspireren

Winkels die je inspireren en laten dagdromen

Ervaring

Al meer dan 30 jaar persoonlijk en deskundig advies

Service

Service zoals het hoort

Keuze

Een collectie voor iedereen

Slaapsfeer
Beers
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Beuningen
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Groesbeek
Winkel bekijken