Hoofdkussens


30 soorten hoofdkussens in onze collectie

Ons assortiment hoofdkussens bestaat uit circa 30 verschillende soorten kussens in verschillende materialen en kwaliteiten, waarvan de prijzen starten bij €35,-. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat uw hoofdkussen en matras bij u passen. Met de juiste combinatie krijgt u geen last van nekklachten en wordt u dagelijks uitgeslapen wakker.

Samen met een van onze adviseurs vindt u zeker het juiste hoofdkussen in onze winkel. Want een goed kussen moet u vooral voelen. Een goed hoofdkussen vinden is moeilijk, het is erg persoonlijk en afhankelijk van uw slaapgedrag. Daarom mag u bij ons het kussen van uw keuze gratis enkele nachten uitproberen.

Kom naar onze showroom voor een persoonlijk advies bij uw keuze.

Donzen hoofdkussen: luchtig en comfortabel

Een kussen van ganzendons is het meest comfortabele donzen hoofdkussen. Het dons ligt erg zacht en is ook luchtig. Het neemt transpiratievocht snel op en voert het af. Eendendons is wat minder zacht dan ganzendons, maar kussens van eendendons zijn dan ook iets goedkoper.

Overigens staat het welzijn van de ganzen en eenden van onze donsleveranciers voorop. Uw donzen hoofdkussen is gegarandeerd diervriendelijk gemaakt.

Anti allergische hoofdkussens

Als u allergisch bent raden we u een antiallergisch kussen aan. De veelal synthetische vezels resulteren in mindere allergische klachten omdat huisstofmijt zich niet graag nestelt in de kunstvezels. U wordt 's morgens wakker zonder hoofdpijn of niesbuien. De holle vezels in synthetische kussens houden lucht vast en het hoofdkussen blijft daardoor veerkrachtig.

Anti allergische hoofdkussens hebben meestal een katoenen hoes. Katoen dit neemt vocht op en zorgt nooit voor allergische klachten.

Latex kussens

Het latex kussen wordt gemaakt van hetzelfde latex als matrassen. De bekendste latex hoofdkussens zijn de traagschuim kussens en ergonomisch gevormde kussens. Natuurlijk vindt u deze kussens ook bij Slaapsfeer.

  • Traagschuim kussen werkt drukverlagend

    Het traagschuim kussen werkt hetzelfde als traagschuim matrassen. Doordat het traagschuim rustig inzakt door het gewicht van uw hoofd rust u zonder tegendruk. Uw hoofd lijkt te zweven en daardoor geniet u van een uiterst ontspannen nachtrust. Daarnaast bevordert traagschuim de bloedsomloop door de drukverlagende werking. Het kussen knelt nergens uw aderen af. Een ander voordeel van het traagschuim kussen is de temperatuur. Deze past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan.
  • Ergonomisch gevormde kussens

    Ergonomische hoofdkussens zijn stevige voorgevormde kussens van latex die zowel voor rug- als zijslapers geschikt zijn. Ze zijn gemaakt van schuim dat stevige ondersteuning biedt en zich vormt naar uw hoofd. Een ergonomisch hoofdkussen belast uw nek zo min mogelijk tijdens uw slaap. Als u nekklachten heeft krijgen uw hoofd en nek dankzij een ergonomisch gevormd kussen dus de best mogelijke nachtrust.


Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact