Bedbodems


Bedbodems in alle soorten en maten

Een bed is compleet met een goede bedbodem. Samen met de matras bepaalt uw bedbodem een groot deel van uw slaapgenot. Lattenbodems en spiraalbodems zijn van vroeger uit de meestgebruikte bedbodems. Tegenwoordig horen ook de verstelbare bedbodems en boxsprings bij de populaire bedbodems.

Voor een deel is de keuze voor een bedbodem afhankelijk van het soort matras dat u wilt, maar ook persoonlijke voorkeur speelt een rol. Kom voor een persoonlijk advies bij ons langs. In onze winkel ervaart u tenslotte zelf welke bodem u het prettigst vindt.

Auping Royal
Auping

Auping Royal

Vanaf € 14.820,00 € 10.295,00

Soorten bedbodems

  • Verstelbare bedbodem
    Met een verstelbare bedbodem zet u het bed in alle mogelijke standen. Als u wilt lezen of rechtop wil liggen past u uw slaap- of lighouding daar eenvoudig op aan. Ook het voeteneinde kan versteld worden. Dit is goed voor de bloedsomloop in uw benen. Uw benen komen beter tot rust als u bijvoorbeeld veel heeft gestaan. In een 2 persoons bed is elk bed afzonderlijk verstelbaar.
  • Lattenbodem
    De lattenbodem, wie heeft er niet op geslapen? Uw matras ligt op een raamwerk van latten die uw lichaam evenwichtig ondersteunen. Deze bedbodem is comfortabel, onderhoudsvrij en ook in verstelbare modellen leverbaar. In onze collectie vindt u talloze kwalitatieve lattenbodems.
  • Spiraalbodem
    De spiraalbodem heeft de laatste jaren een vlucht genomen. De dwars gespannen spiralen bieden goede ondersteuning aan uw matras en uzelf. Ook biedt deze bedbodem optimale ventilatie, een eigenschap die de levensduur van uw matras verlengt. Slaapsfeer heeft ook verschillende verstelbare spiraalbodems in de collectie.

Potenset voor uw bedbodem

Bij Slaapsfeer hebben we ook verschillende potensets om uw bedbodem op de juiste hoogte te zetten. Dit kan in de bedombouw, maar u kunt er ook voor kiezen om de losse bedbodems op een potenset te gebruiken zonder ombouw.

De sets zijn in hoogte verstelbaar en bieden een stabiel onderstel voor uw bedbodem. We hebben potensets voor enkele bedbodems, maar ook om 2 bedbodems in te monteren voor een tweepersoons bed.

We helpen u graag

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over bedbodems, neem dan contact op met Slaapsfeer. We helpen u graag met uw vraag of we maken een afspraak in onze showroom.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact