Senioren


Makkelijk in- en uit te stappen

In het seniorenbed stapt u makkelijk in en uit doordat het hoger is dan het gemiddelde bed. Het seniorenbed is ideaal voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Sommige modellen zijn zelfs in hoogte verstelbaar zodat u ze kunt aanpassen op uw eigen lengte. Op die manier stapt u nog makkelijker in en uit bed. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt zijn deze comfortledikanten alles behalve saai en degelijk.

In onze collectie hebben we verschillende seniorenbedden in moderne ontwerpen, maten en materialen met prijzen vanaf € 770,-. Wilt u zien wat er tegenwoordig mogelijk is op het gebied van seniorenbedden? Kom dan eens een kijkje nemen in de showroom bij Slaapsfeer.

Comfort staat voorop

De makkelijke instap van het seniorenbed is erg prettig, maar er zijn natuurlijk meer factoren die uw slaapcomfort bepalen. Ook in het seniorenbed is de combinatie van bedbodem, matras en kussen cruciaal. Om erachter te komen wat u prettig vindt, nodigen we u graag uit om in onze winkel te komen proefliggen. U kunt alle combinaties proberen om zo een comfortabel seniorenbed samen te stellen. In de winkel krijgt u een persoonlijk advies en ervaart u de mogelijkheden die onze bedbodems, matrassen, hoofdkussens en accessoires u bieden.

1-persoons bedmodel
Showroommodel

1-persoons bedmodel

Vanaf € 2.975,00 € 1.995,00

Dankzij een seniorenbed kunt u langer zelfstandig wonen

Door de hoogte van het seniorenbed stapt u makkelijk in en uit bed, waardoor u ook langer zelfstandig blijft wonen. Het bed vermindert de kans op een ongelukje en u wordt er ook makkelijker in verpleegd door een verpleegkundige. Vanuit de Arbowetgeving zijn seniorenbedden daarom zelfs verplicht in instellingen.

Verstelbaar seniorenbed of hooglaagbed

Een standaard seniorenbed wordt bij montage op de juiste hoogte afgesteld, prima voor in uw thuissituatie. Het hooglaagbed lijkt wat meer op een ziekenhuisbed. Het is bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar, ideaal voor thuisverpleging. Het bed kan tijdelijk omhoog worden gezet zodat een verpleegkundige zijn of haar werk kan doen. Onder het hooglaagbed zitten vrijwel altijd wielen zodat het bed makkelijk op een andere plek kan worden gezet.

Gelukkig heeft het hooglaagbed ook een moderne uitstraling, het is dan ook een welkome aanvulling op de inrichting van uw slaapkamer. Naast het hooglaagbed is er ook de hooglaagbodem. De hooglaagbodem kan in een ledikant worden geplaatst, waardoor deze niet opvalt.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Slaapsfeer. We helpen u graag aan informatie of maken een voorstel op maat voor u. Natuurlijk mag u ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies in onze showroom.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact