Meer soorten Beddengoed

Dekbedden

Uw slaapcomfort is compleet met een goed dekbed. Lekker slapen begint met een goed bed, maar ook een goed dekbed is belangrijk. Er zijn diverse soorten op de markt, zoals het 4 seizoenen dekbed, maar ook All Season dekbedden zijn tegenwoordig gebruikelijk.

Collectie bekijken

Dekbedovertrekken

Met een mooi dekbedovertrek geeft u uw bed uitstraling en krijgt uw slaapkamer een persoonlijke touch. Als het dekbedovertrek van het juiste materiaal is zal het zeker bijdragen aan uw gezonde nachtrust. Met een overtrek blijft uw dekbed bovendien schoon en wordt transpiratie opgenomen en afgevoerd.

Collectie bekijken

Hoeslakens

De collectie hoeslakens bij Slaapsfeer is erg uitgebreid en gebaseerd op kwaliteit. De materialen waarvan hoeslakens gemaakt worden zijn verschillend, maar het zijn doorgaans allemaal katoensoorten. De bekendste soorten zijn katoen, katoen percal, katoensatijn, jersey stretch en badstof.

Collectie bekijken

Hoofdkussens

Ons assortiment hoofdkussens bestaat uit circa 30 verschillende soorten kussens in verschillende materialen en kwaliteiten, waarvan de prijzen starten bij €35,-. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat uw hoofdkussen en matras bij u passen. Met de juiste combinatie krijgt u geen last van nekklachten en wordt u dagelijks uitgeslapen wakker.

Collectie bekijken

Moltons

De molton is een elastische hoes voor om uw matras. Voor zowel eenpersoons als tweepersoons matrassen heeft Slaapsfeer deze dikke matrashoezen van weefsels als wol, halfwolf of geruwd katoen. De molton neemt vocht op en absorbeert vlekken zodat uw matras schoon en hygiënisch blijft.

Collectie bekijken

Spreien & dekens

Het maakt niet uit wat voor bed u heeft, een sprei geeft uitstraling aan uw bed en brengt sfeer naar uw slaapkamer. Met een siersprei dekt u het opgemaakte bed af op een wel heel mooie manier. Ook de randen van uw bed worden bedekt door de sprei, want de sprei is groter dan uw bed. Eventueel kunt u de sprei in de koudere maanden gebruiken als deken

Collectie bekijken

Aanbiedingen van Beddengoed

SALE
Voorjaarssale
15% - 50% korting op alles!
Nog
0
dagen geldig
Bekijk alle aanbiedingen

Beddengoed uitgelicht

No items found.

Bekijk Beddengoed in een van onze winkels

Slaapsfeer
Beers
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Beuningen
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Groesbeek
Winkel bekijken