Ergonomisch hoofdkussen


Het ergonomisch hoofdkussen is voorgevormd

Ergonomische kussens herkent u aan de zogenaamde nekrollen. Het kussen is voorgevormd en heeft verschillende hoogtes om goede ondersteuning aan zowel rug- als zijslapers te bieden. Het is een kussen dat goede ondersteuning aan uw hoofd en nek biedt.

Het ergonomische kussen helpt u om uw hoofd in lijn met uw lichaam en ruggengraat te liggen. Als u slaapt met een rechte rug en nek voorkomt u rugpijn en nekpijn en slaapt u beter. Of slapen op een ergonomisch kussen iets voor u is kunt u alleen ervaren door het te proberen.

Altijd een comfortabel slaapklimaat

Het ergonomisch kussen is gemaakt van opencellig schuim dat lucht doorlaat. Hierdoor blijft uw hoofd koel en ervaart u een comfortabel slaapklimaat rond uw hoofd. Het schuim ondersteunt tegelijkertijd het hoofd zonder dat u erin wegzakt. Uw hoofd ligt de hele nacht stabiel en wordt nergens afgekneld. De doorbloeding in uw nek en hoofd worden continu gestimuleerd. Ook aan de buitenkant van het kussen is rekening gehouden met uw slaapklimaat. De hoes om het ergonomisch kussen neemt vocht op, wat vervolgens snel wordt afgevoerd door het luchtdoorlatende schuim. U slaapt rustig en wordt uitgeslapen wakker.

Geen last van rug- en nekpijn

Uw hoofd en nek worden minder belast doordat het kussen de vorm van uw nek en hoofd volgt. Er ontstaan geen drukpunten en uw hoofd ligt in de juiste houding. Veel rug- en nekklachten voorkomt u door het juiste kussen te gebruiken in combinatie met de juiste matras. Als u klachten heeft, kan een ergonomisch kussen uitkomst bieden. U ontlast uw nek en hoofd waardoor de pijn verdwijnt. Deze kussens lossen rugpijn en nekpijn op en helpen het te voorkomen.

Passend advies op maat

Om u te helpen een goed ergonomisch hoofdkussen uit te zoeken hebben we ervaren adviseurs in onze winkel rondlopen. Een goed hoofdkussen is namelijk belangrijk voor uw nachtrust. Het juiste hoofdkussen past bij uw wensen, maar ook bij uw matras. En bovenal moet u er prettig op liggen. Ook het aanbod ergonomische hoofdkussens is vrij uitgebreid en dus helpen we u graag. We gaan op basis van uw wensen op zoek en door te proefliggen kiest u een goed ergonomisch kussen.Wintersale | Tot 50% korting

Samen... warm de winter door️

Het is winters dus tijd voor de wintersale! Nu tijdelijk met kortingen tot 50%, profiteer snel

Kom spontaan langs óf plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact