Inloopkasten


De inloopkast, de meest luxe garderobekast die er is

De inloopkast is een van de meest luxe garderobekasten die er zijn. Een op maat gemaakte inloopkast biedt u optimale luxe en gemak bij u thuis. Van elk hoekje wordt optimaal gebruik gemaakt zodat uw inloopkast zoveel mogelijk ruimte biedt aan uw garderobe.

Slaapsfeer maakt inloopkasten op maat vanaf € 990,-, passend in de ruimte van uw keuze. Wilt u een vertrek inrichten als inloopkast? Kom dan langs in onze winkel, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Onze adviseurs hebben veel ervaring met het ontwerpen van praktische inloopkasten en kledingkasten waarin u uw garderobe overzichtelijk kwijt kunt. In onze winkel hebben we u voorbeelden van hoe we een inloopkast bij u thuis kunnen realiseren. Neem om een afspraak te maken of voor meer informatie contact met op met Slaapsfeer.

Een inloopkast of kledingkast in samenwerking met u

Een inloopkast op maat is een samenwerking tussen u en onze ontwerper. We houden rekening met uw garderobe en uw wensen over de inrichting van de kast, maar adviseren u ook zeker als we waardevolle aanvullingen hebben.

Afhankelijk van uw garderobe en wensen delen we de beschikbare ruimte met hangdelen, legplanken en lades. Ook het ontwerp past natuurlijk bij uw smaak en interieur, we maken inloopkasten in verschillende stijlen. Daarom voeden we u met ideeën en helpen u een keuze te maken zodat u de perfecte inloopkast krijgt.

Uw inloopkast bezorgd en gemonteerd

Nadat u een inloopkast heeft besteld gaan we voor u aan het werk. Allereerst moeten alle delen van de kast worden gemaakt en dat is dan ook de eerste stap die we nemen. Als alle onderdelen klaar zijn maken we een afspraak met u, want we bezorgen alles bij u thuis en bouwen de inloopkast vervolgens voor u op.

Onze vakmensen zorgen goed voor u, de inloopkast wordt stevig gemonteerd en we nemen eventueel afval en verpakkingsmateriaal vanzelfsprekend weer mee terug. Het enige dat u zelf hoeft te doen is na afloop uw kleding in de kast leggen.

Uw complete garderobe in één kast

In een op maat gemaakte inloopkast past met gemak uw complete garderobe. Alle ruimte in de kamer wordt optimaal benut. Zomerkleding, winterkleding, schoenen en alle andere kleding liggen of hangen in uw inloopkast of kledingkast. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat elk hoekje een waardevolle invulling krijgt. Uw kleding geeft u zelf een plekje. Kleding die u veel draagt ligt natuurlijk binnen handbereik.Aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op het gebied van bedden en boxsprings. Bekijk de actuele aanbiedingen en showroommodellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact