Onze collectie

Bedbodems
Een bed is compleet met een goede bedbodem. Samen met de matras bepaalt uw bedbodem een groot deel van uw slaapgenot. Lattenbodems en spiraalbodems zijn van vroeger uit de meestgebruikte bedbodems.
Bekijken
Bedden
Een bed is de plek waarin u tot rust komt.. een plek om te herstellen van uw dagelijkse bezigheden. In het bed gebeurd heel veel.. en natuurlijk zijn we het liefst in een omgeving waar we ons fijn in voelen.
Bekijken
Beddengoed
Mooi bedtextiel koopt u om uw bed mee aan te kleden. Een bed is een sfeerbepalend meubelstuk op de slaapkamer. Mooi bedtextiel draagt daar enorm aan bij.
Bekijken
Boxsprings
Een goede boxspring is de basis om het lichaam te laten herstellen van uw dagelijkse activiteiten. Zo kunt u de volgende dag weer goed en gezond uw bezigheden oppakken.
Bekijken
Dekbedden
Uw slaapcomfort is compleet met een goed dekbed. Lekker slapen begint met een goed bed, maar ook een goed dekbed is belangrijk. Er zijn diverse soorten op de markt, zoals het 4 seizoenen dekbed, maar ook All Season dekbedden zijn tegenwoordig gebruikelijk.
Bekijken
Dekbedovertrekken
Met een mooi dekbedovertrek geeft u uw bed uitstraling en krijgt uw slaapkamer een persoonlijke touch. Als het dekbedovertrek van het juiste materiaal is zal het zeker bijdragen aan uw gezonde nachtrust. Met een overtrek blijft uw dekbed bovendien schoon en wordt transpiratie opgenomen en afgevoerd.
Bekijken
Gifts & accessoires
In de slaap- en badkamer van uw huis komt u tot rust en wilt u genieten van luxe en comfort. In ons drukke leven van alledag is het van belang om uzelf die welverdiende ‘me-time’ te gunnen.
Bekijken
Hoeslakens
De collectie hoeslakens bij Slaapsfeer is erg uitgebreid en gebaseerd op kwaliteit. De materialen waarvan hoeslakens gemaakt worden zijn verschillend, maar het zijn doorgaans allemaal katoensoorten. De bekendste soorten zijn katoen, katoen percal, katoensatijn, jersey stretch en badstof.
Bekijken
Hoofdkussens
Ons assortiment hoofdkussens bestaat uit circa 30 verschillende soorten kussens in verschillende materialen en kwaliteiten, waarvan de prijzen starten bij €35,-. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat uw hoofdkussen en matras bij u passen. Met de juiste combinatie krijgt u geen last van nekklachten en wordt u dagelijks uitgeslapen wakker.
Bekijken
Kasten
Ook voor een kast op maat gaat u naar Slaapsfeer. Bent u op zoek naar een speciale kast? Zoek niet verder, want we maken gewoon precies de kast die u wilt. Eerst gaat u samen met onze ontwerpers om de tafel zitten om uw wensen en eisen duidelijk te maken.
Bekijken
Ledikanten
Het ledikant is een mooie ombouw voor uw bedbodem en matras. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie ledikanten van onder andere hout en metaal. Al onze ledikanten hebben een prachtige uitstraling en brengen sfeer naar uw slaapkamer.
Bekijken
Matrassen
Een heerlijk matras om op te slapen, dat is toch wat iedereen wil? In onze showrooms hebben heel veel verschillende vormen en maten matrassen. Van traagschuim tot actief schuim van pocketveermatrassen tot volledig schuimmatrassen.
Bekijken
Senioren bedden
In het seniorenbed stapt u makkelijk in en uit doordat het hoger is dan het gemiddelde bed. Het seniorenbed is ideaal voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Sommige modellen zijn zelfs in hoogte verstelbaar zodat u ze kunt aanpassen op uw eigen lengte.
Bekijken
Slaapkamers
Op uw slaapkamer brengt u ongeveer 8 uur per dag door, een sfeervolle inrichting is daarom geen overbodige luxe. In onze winkel doet u talloze ideeën op voor het inrichten van uw eigen slaapkamer.
Bekijken
Toppers
Toppers gaan boven op het boxspring of op de matrassen, dit zorgt naast een extra luxe comfort er ook voor dat de losse matrassen als één aanvoelen. Met het topmatras zal je een extra comfortabele nacht ervaren!
Bekijken