Spiraalbodem


Lange levensduur

De spiraalbodem gaat erg lang mee, 15 tot 20 jaar is heel gebruikelijk. Omdat vroeger de staaldraden in de lengte werden gespannen, ging de spiraalbodem doorhangen. In moderne spiraalbodems zijn de draden dwars gespannen. De ongeveer 400 gevlochten staaldraden bieden blijvend goede ondersteuning aan uw lichaam.

Uw matras ligt direct op de staaldraden en omdat de spiraalbodem dankzij deze gevlochten draden voor 80% open is ventileert uw matras optimaal. De spiraalbodem bevordert hiermee ook de levensduur van de matras. Om te ervaren hoe een spiraalbodem slaapt moet u dit gewoon proberen. In onze showroom kunt u proefliggen op verschillende modellen die qua prijs beginnen bij € 175,-.

Matrassen op een spiraalbodem

De beste matrassen voor op een een spiraalbodem zijn pocketvering matrassen, latex matrassen, koudschuim matrassen of traagschuim matrassen. Deze matrassen zijn erg flexibel en zijn daarom ook goed te gebruiken op verstelbare spiraalbodems. De spiralen zijn zeer duurzaam en de spiraalbodem is een van de langst meegaande bedbodems.

Tweepersoons bed met spiraalbodem

In een tweepersoons bed worden altijd 2 eenpersoons spiraalbodems gebruikt. De dwars geplaatste spiralen blijven stevig en bieden goede ondersteuning. Dat effect zou verdwijnen bij een tweepersoons spiraalbodem. Beide spiraalbodems kunnen we voor u op een potenset monteren zodat ze aan elkaar vast zitten, u merkt dan niets van de 2 losse eenpersoons bedbodems.

Op de bedbodem legt u naar keuze 2 eenpersoons matrassen of een groot tweepersoons matras. Als u qua gewicht of lengte veel verschilt met uw partner raden we u aan om 2 losse matrassen te gebruiken. Zo heeft u beiden het optimale ligcomfort in bed.

Verstelbare spiraalbodems

Natuurlijk is ook de spiraalbodem verstelbaar verkrijgbaar. Bij Slaapsfeer verkopen we handmatig of elektrisch verstelbare spiraalbodems.

U verstelt het hoofdeinde om bijvoorbeeld rechtop te kunnen lezen op televisie kijken. Zet u het voeteneinde omhoog dan stimuleert u de bloedsomloop om uw benen tot rust te laten komen. In een tweepersoons bed met verstelbare spiraalbodem verstelt u beide bedhelften afzonderlijk. In een tweepersoons bed met verstelbare spiraalbodems kunt u alleen gebruik maken van 2 eenpersoons matrassen.

Optimale ventilatie

Door de dunne staaldraden is een spiraalbodem is voor 80% open aan de onderkant. Uw matras ventileert hierdoor optimaal en transpiratie wordt goed afgevoerd. Uw slaapklimaat is hierbij gebaat, waardoor u comfortabel slaapt.

Een ander voordeel is dat uw matras door de goede ventilatie minder slijt. Naast de lange levensduur van de spiraalbodem, haalt u ook het maximale uit de matras.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact