Spreien en dekens


Een bedsprei op uw bed

Het maakt niet uit wat voor bed u heeft, een sprei geeft uitstraling aan uw bed en brengt sfeer naar uw slaapkamer. Met een siersprei dekt u het opgemaakte bed af op een wel heel mooie manier. Ook de randen van uw bed worden bedekt door de sprei, want de sprei is groter dan uw bed. Eventueel kunt u de sprei in de koudere maanden gebruiken als deken.

Spreien zijn wasbaar, dus daar hoeft u het niet voor te laten. In onze winkel hebben we een keur aan spreien voor u verzameld met prijzen die beginnen vanaf € 99,-. Kom bij ons langs voor een kop koffie en vind een mooie sprei voor op uw bed.

Prachtige sierdekens

De sprei is er vooral om uw bed mooi mee te maken en is doorgaans versierd met allerlei kleuren, motieven en stiksels. Ook worden spreien regelmatig bewerkt met satijn om een glanzend effect aan het deken te geven. De glans geeft uw bed een chique uitstraling en dat doet zeker iets met de sfeer in uw slaapkamer. Omdat elk bed weer anders is, maken we elke sprei passend. De sprei moet immers uw bed bedekken en niet de vloer. U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten spreien in alle kleuren en maten:

  • Geweven sprei
  • Doorgestikte sprei
  • Keerbare sprei
  • Satijnen sprei
  • Sprei voor de kinderkamer

 

Dekens voor extra warmte

Als u extra warmte in bed wilt adviseren we u een deken. Als het buiten koud is zoals bijvoorbeeld in de wintermaanden, merkt u dat het op uw slaapkamer ook frisser is. Met een goede deken als extra laag op uw bed voorkomt u dat u het koud krijgt in uw slaap.

Bij Slaapsfeer vindt u diverse synthetische dekens, wollen dekens en elektrische dekens die u ook mag gebruiken voor andere toepassingen dan uw bed alleen. Onder een dekentje kijkt u bijvoorbeeld ook heerlijk warm en comfortabel naar uw favoriete televisieprogramma. Daarom komt u voor extra warmte naar Slaapsfeer!Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact