Anti allergisch dekbed


Geen last van allergieën

Een antiallergisch dekbed is perfect als u last heeft van allergieën De materialen waarvan deze dekbedden zijn gemaakt zijn hypo-allergeen. U krijgt dus geen allergische reacties van de materialen en uw nachtrust wordt niet verstoord.

Dankzij de mogelijkheden van tegenwoordig biedt een antiallergisch dekbed hetzelfde comfort als elk ander soort dekbed. Om erachter te komen welk type u het prettigst vindt adviseren we u om langs te komen in de showroom en de verschillende soorten antiallergische dekbedden te vergelijken.

De prijzen beginnen bij €69,-. Slaapsfeer heeft de volgende antiallergisch dekbedden in de collectie:

 • Synthetisch anti allergisch dekbed

  De synthetische vezels in dekbedden zijn geen prettige omgeving voor bijvoorbeeld de huisstofmijt. En omdat ze geur- en stofvrij zijn krijgt u van het materiaal zelf ook geen allergische reacties. De hoes van het synthetisch antiallergisch dekbed is gemaakt van katoen, eveneens een stof waarvan u geen allergische reacties krijgt. Het katoen is comfortabel, neemt vocht op en voert deze af via de vezels in het dekbed. De vezels zijn veerkrachtig en zorgen ervoor dat u jaren plezier heeft van een dik en luchtig dekbed. Over het algemeen zijn synthetische dekbedden wasbaar op 60 graden Celsius, sommige modellen zijn zelfs wasbaar op 90 graden Celsius.

 • Katoenen antiallergisch dekbed

  Katoen is een natuurproduct dat vrijwel nooit allergische reacties geeft. Als u allergisch bent is een katoenen dekbed daarom ook een geschikte oplossing om onder te slapen. U mag het katoenen dekbed zo vaak wassen als u wilt en de meeste modellen zelfs op hoge temperaturen. Door uw katoenen dekbed op 95 graden te wassen is de huisstofmijt verdwenen en slaapt u heerlijk zonder allergieklachten. Naast de antiallergische eigenschappen is katoen een natuurproduct dat vanuit de natuur ideale eigenschappen voor dekbedden heeft meegekregen.

 • Ook donzen dekbed is geschikt

  Meestal wordt een donzen dekbed afgeraden bij allergieën Bij huisstofmijtallergie is dat inderdaad zo, want de huisstofmijt nestelt zich graag in de veertjes in het dekbed. Bij alle andere allergieën is een donzen dekbed een prima dekbed om onder te slapen. Allergie voor dons of veertjes komt namelijk vrijwel nooit voor. U houdt het dekbed schoon en in goede conditie door het regelmatig te luchten. U kunt de meeste donzen dekbedden wassen op 60 graden Celsius.

 • Antiallergisch 4 seizoenen dekbed voor 4 seizoenen

  Vanzelfsprekend hebben vindt u ook antiallergische 4 seizoenen dekbedden bij Slaapsfeer. Deze dekbedden bestaan uit 2 lagen van verschillende dikte. U gebruikt ze los van elkaar of maakt ze met drukknopen aan elkaar vast voor de koudere seizoenen. U heeft voor elk seizoen een comfortabel dekbed zonder allergieklachten.

Meer informatie over een offerte op maat?

Wilt u meer informatie over antiallergische dekbedden of een offerte per e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

 Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact