Donzen dekbed


Donzen dekbed: ideale eigenschappen

Van oudsher is het donzen dekbed een van de meest gebruikte en comfortabelste dekbedden. Dons heeft van moeder natuur ideale eigenschappen voor een dekbed gekregen. Het is de tweede huid voor watervogels en dat heeft zo zijn voordelen. Dons isoleert, neemt vocht op en reguleert vocht en temperatuur.

Een donzen dekbed is zeer licht en soepel en sluit prachtig aan op uw lichaam. Daarnaast is dons altijd aangenaam van temperatuur en u slaapt daardoor hartstikke fijn. Als uw slaapklimaat namelijk goed voor elkaar is, komt u goed tot rust en u wordt fit wakker. Alle donzen dekbedden die u bij Slaapsfeer vindt zijn milieuvriendelijk gemaakt en ook het welzijn van de eenden en ganzen is gegarandeerd.

U slaapt al onder een donzen dekbed vanaf € 118,-. Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijk voorstel.

Uitgerust wakker worden onder een donzen dekbed

Uw persoonlijke slaapklimaat levert een belangrijke bijdrage aan de mate waarin u uitrust tijdens uw slaap. U wilt niet te koud maar ook zeker niet te warm slapen. En omdat u ook transpireert in uw slaap moet een dekbed ook vocht afvoeren en ventileren. Het dons in een donzen dekbed heeft al die eigenschappen automatisch. U slaapt heerlijk onder het donzen dekbed en wordt elke dag uitgerust wakker. Dat is belangrijk, want goed slapen draagt ook bij aan een goede gezondheid.

Eigenschappen van dons

Het dons in onze dekbedden komt van eenden of ganzen. De watervogels hebben dons hard nodig om op temperatuur te blijven. Ze vliegen hoog in de lucht, maar zitten ook op het water of aan de waterkant. Voor elk seizoen hebben eenden en ganzen bescherming nodig en die krijgen ze dankzij het dons. Dekbedden moeten u ook warmte bieden maar vooral op een comfortabele temperatuur.

Het donzen dekbed houdt uw lichaamswarmte vast en zorgt ervoor dat uw transpiratie worden opgenomen en afgevoerd. U heeft in elk seizoen een comfortabel slaapklimaat. Donzen dekbedden zijn goed wasbaar of chemisch te reinigen. Vraag onze specialisten om tips voor u het donzen dekbed gaat reinigen.

Milieuvriendelijk geproduceerd

Onze donzen dekbedden zijn gemaakt met eenden- of ganzendons. De leveranciers van het dons in onze dekbedden hebben hun zaakjes goed voor elkaar. Het dons wordt milieuvriendelijk verwerkt. Het milieu wordt dus niet onnodige belast met de productie van donzen dekbedden.

Donsdichte hoes van speciaal katoen

De katoenen hoes om onze donzen dekbedden is gemaakt van heel fijn geweven katoen dat geen donsveertjes doorlaat. Aan de binnenkant zijn de dekbedden voorzien van compartimenten om het dons gelijk te verdelen en op zijn plaats te houden. Het donzen dekbed is door de compartimenten op alle plaatsen even warm.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact