Katoenen dekbed


Katoenen dekbed: 100% puur natuur

Veel mensen slapen onder een katoenen dekbed. Katoen is een natuurproduct en heeft daardoor een aantal handige eigenschappen van de natuur meegekregen. Het katoen neemt transpiratievocht goed op en voert het ook goed af omdat katoen lucht doorlaat.

Het katoenen dekbed ventileert daardoor automatisch en vocht verdampt vanzelf. Het katoenen dekbed is wat zwaarder dan andere dekbedden. Of u dat ook prettig vindt is natuurlijk erg persoonlijk. Om het te proberen heten we u van harte welkom in onze showroom.

Naast katoenen dekbedden kunt u dan ook andere dekbedden proberen. De prijzen van onze katoenen dekbedden beginnen vanaf € 189,-. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook 4 seizoenen dekbedden van katoen

Een goed katoenen 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 dekbedden, meestal van verschillende dikte. U kunt ze los van elkaar gebruiken maar ook aan elkaar vastmaken door knopen of drukkers. Voor elk seizoen heeft u zo een dekbed dat past bij het weer. In de zomer is 1 laag ruim voldoende, terwijl u in de winter een wat dikker dekbed gebruikt. Ook als u de 2 lagen op elkaar gebruikt ventileert het katoen nog steeds erg goed. Met het 4 seizoenen dekbed van katoen heeft u in elk seizoen profijt van de ideale eigenschappen van katoen.

Prima uitwasbaar

U kunt een katoenen dekbed wassen zo vaak u wilt. Als u bijvoorbeeld last heeft van een huisstofmijtallergie is het prettig om uw dekbed regelmatig uit te wassen. Sommige modellen kunt u zelfs wassen op temperaturen tot 95 graden. Op die manier heeft huisstofmijt geen enkele kans om zich te nesten in uw dekbed. Ook als u veel transpireert is het fijn om het katoenen dekbed met enige regelmaat uit te wassen. U slaapt dan altijd onder een schoon en fris dekbed. En dat is natuurlijk een voorwaarde voor een goede nachtrust.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact