Synthetisch dekbed


Een goed synthetisch dekbed is blijvend veerkrachtig

Onze synthetische dekbedden zijn gemaakt van zogenaamde holle vezels. Deze vezels zorgen ervoor dat het dekbed ventileert, waardoor u comfortabel slaapt onder het dekbed. Een goed synthetisch dekbed heeft daarmee dezelfde eigenschappen als bijvoorbeeld een donzen dekbed. Het dekbed is dik en luchtig en blijft jarenlang veerkrachtig.

Het synthetisch dekbed houdt uw lichaamswarmte goed vast en ventileert daarbij erg goed. Met uw persoonlijke slaapklimaat komt het dus dik in orde onder een synthetisch dekbed. Als u allergisch bent zijn deze dekbedden overigens ook een aanrader. Ze zijn stuk voor stuk antiallergisch en stof- reukvrij. Onder een synthetisch dekbed krijgt u een goede nachtrust. U wordt uitgerust wakker om aan een nieuwe dag te beginnen.

Slaapsfeer heeft al een synthetisch dekbed vanaf €69,-. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Ook als 4 seizoenen dekbed

Ook synthetische dekbedden zijn er als 4 seizoenen dekbed bestaande uit 2 losse dekbedden. U kunt de dekbedden los gebruiken en aan elkaar vast maken door middel van knopen. Doordat de dekbedden verschillen in dikte, heeft u voor elk seizoen een dekbed. Het dunste deel bevat minder vezels en is wat koeler tijdens warme periodes, ideaal in de zomer. In de winter maakt u de dekbedden aan elkaar vast voor een extra warm dekbed.

Onderhoud van synthetische dekbedden

Een synthetisch dekbed heeft wel een beetje onderhoud nodig. Af en toe wassen en daarna goed drogen is de oplossing om het dekbed zo lang mogelijk mee te laten gaan. De meeste synthetische dekbedden mag u niet te heet wassen, omdat daardoor de vezels krimpen. Er zijn echter ook synthetische dekbedden die wasbaar zijn op 90 graden Celsius. Als u last heeft van allergieën is een synthetisch dekbed aan te raden. Met name bij een huisstofmijtallergie is het ideaal, de huisstofmijt nest zich van nature namelijk liever niet in synthetische stoffen.

Katoenen tijk

Onze synthetische dekbedden zijn allemaal voorzien van een katoenen tijk (hoes). Katoen neemt transpiratievocht goed op, zodat de holle vezels in het dekbed het kunnen afvoeren en laten verdampen. Het laat lucht door en helpt de holle vezels om vocht af te voeren. Daarnaast is katoen een prettig materiaal om onder te slapen. In onze showroom in Beers kunt u het synthetische dekbed ervaren. Kom daarom naar onze winkel en laat u adviseren. We hebben ook uw ideale dekbed in onze collectie!Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact