Huisparfum


Extra sfeer in de slaapkamer

Met een huisparfum geeft u uw huis een eigen geur en sfeer. Een subtiele geurstroom die uw zinnen prikkelt en een aangename sensatie veroorzaakt. U kunt uw huis op verschillende manieren parfumeren, onder andere door middel van geurkaarsen, diffusers (geurstokjes) en roomsprays. En er zijn ook textielsprays om uw textiel mee op te frissen. De verschillende geuren uit de Kayori huisparfumlijn zijn allemaal op basis van tonen uit de natuur samengesteld. Daarnaast zijn ze door hun ontwerp en verpakking een lust voor het oog. En daarmee ook een perfect cadeau-idee.

Geurkaarsen

De ronde geurkaarsen zijn van kristalglas gemaakt en afgewerkt met een prachtige bamboe-houten deksel waarmee u de kaars kunt doven en afsluiten. Ze bevatten maar liefst 200 gram soja-wax, goed voor 40 uur geurplezier. Er zijn ook luxe geurkaarsen in een mooie tinnen houder met deksel in een uniek dessin.

Geef uw huis karakter met een eigen huisparfum.

Diffusers

De geurdiffuser is gemaakt van kristalglas en afgewerkt met een prachtige houten dop waar de 9 geurstokjes door omhoog steken. De diffuser zit in een prachtige verpakking, ideaal om uzelf of aan een dierbare cadeau te geven. De 100 ml inhoud staat garant voor 4 maanden lang geurplezier. Langer genieten? Er zijn gelukkig ook navullingen.

Roomsprays

’s Ochtends even lekker met een roomspray door het huis en het ruikt de hele dag lekker fris en aangenaam. De Kayori roomspray is gemaakt van kristalglas en afgewerkt met een prachtige dop. Geniet van 100 ml aan puur geurplezier.

Textielsprays / Bodymist

Een heerlijke spray om uw textiel of meubels mee op te frissen. U kunt ‘m ook tijdens het strijken gebruiken om kreuken uit kleding/overtrekken te strijken, zodat u schone was vervolgens ook heerlijk ruikt.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact