Woontextiel


Extra sfeer in de slaapkamer

Uw slaapkamer is niet compleet zonder de juiste accessoires waarmee u extra sfeer creëert. Naast een mooi dekbedovertrek kunt u bijvoorbeeld een stijlvolle bedsprei als ‘finishing touch’ over uw bed draperen. Het maakt niet uit wat voor bed u heeft, een sprei geeft een instant extra uitstraling. U legt een sprei over het opgemaakte bed, waarbij de sprei groter dan het bed is en dus mooi over de rand valt. In de winter kunt u ‘m natuurlijk ook als extra deken gebruiken. Naast een sprei, plaid of extra deken hebben we ook sierkussens en rolkussens om uw bed verder af te stylen.

Prachtige sierdekens

Een sprei is er vooral om uw bed mooi mee af te maken en is er natuurlijk in verschillende kleuren, motieven en stiksels. Vaak worden ze ook met satijn bewerkt voor een mooi glanzend effect. Omdat ieder bed anders is, maken we iedere sprei ook passend. U kunt bij ons terecht voor spreien in alle kleuren en maten al vanaf €59,95. Wij hebben:

  • Geweven spreien
  • Doorgestikte spreien
  • Keerbare spreien

Een extra dekentje

Heeft u het in de winter regelmatig koud in bed? Dan adviseren we u om een extra deken over uw dekbed te leggen. Bij Slaapsfeer vindt u diverse synthetische en wollen dekens. Die kunt u natuurlijk ook lekker op de bank gebruiken. Het ultieme wintergevoel tijdens een avondje Netflixen toch? Kom daarom voor extra warmte naar Slaapsfeer en laat u inspireren. We hebben al fijne dekens vanaf €49,95.

Een mooie sprei of plaid als ‘finishing touch’ voor een mooi opgemaakt bed.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact