Maatwerk kasten


Soorten maatwerk kasten voor op de slaapkamer

We maken elke kast op maat. Als u een kast bedenkt, kunnen wij hem voor u maken. Het eindresultaat is een prachtige kast die mooi is afgewerkt en perfect past bij de inrichting van uw slaapkamer. De kast van uw dromen is werkelijkheid geworden.

We maken regelmatig de volgende soorten kasten op maat:

 • Inloopkast op maat
  De inloopkast is eerder een kamer dan een kast. We maken de inrichting van de inloopkast voor u op maat en benutten alle ruimte zo gunstig mogelijk. U krijgt veel bergruimte en geniet van de luxe van een inloopkast waarin uw garderobe de ruimte krijgt.
 • Garderobekast op maat
  De garderobekast op maat is perfect als u de ruimte op uw slaapkamer optimaal wilt benutten. Ook als u bijvoorbeeld een schuin dak heeft kan een maatwerk garderobekast uitkomst bieden door ruimte te gebruiken die anders onbenut blijft. Ook in ogenschijnlijk lastige hoeken zijn vaak mogelijkheden om uw garderobe op te bergen.
 • Nachtkastje op maat
  Hebt u een spectaculair idee voor een nachtkastje en kunt u het nergens kopen? Laat dan uw ideale nachtkastje op maat maken bij Slaapsfeer. Wij vertalen uw idee naar een prachtig afgewerkt nachtkastje precies zoals u het in gedachten heeft. Het perfecte nachtkastje komt bij Slaapsfeer vandaan!
 • Commode op maat
  Uw baby aankleden op een op maat gemaakte commode kan makkelijk. Kom met uw idee naar onze winkel en we maken een ontwerp voor u. Samen met een van onze ontwerpers wordt uw op maat gemaakte commode werkelijkheid. 


Aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op het gebied van bedden en boxsprings. Bekijk de actuele aanbiedingen en showroommodellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact