Lattenbodem


Lattenbodems: veelgebruikt als bedbodem

De lattenbodem is van huis uit een van de meest gebruikte bedbodems. Op het frame liggen licht gebogen latten die uw samen met uw matras uw lichaam een goede ondersteuning bieden. Hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, des te beter is de ondersteuning.

De druk op uw lichaam wordt door de lattenbodem goed verdeeld en dat zorgt ervoor dat u comfortabel slaapt en uitgerust wakker wordt. In de betere lattenbodems zijn daarnaast comfortzones aangebracht, zodat u rond uw heupen en schouders extra ondersteuning krijgt. Wat voor u een goede lattenbodem is hangt af van uw lengte en gewicht en voor een groot deel ook van uw persoonlijke voorkeur.

Onze adviseurs laten u in de showroom graag verschillende bodems proberen, want alleen op die manier komt u erachter welke bodem bij u past. U koopt al een lattenbodem vanaf € 175,-. Neem contact op voor meer informatie of een offerte per e-mail.

De latten van de lattenbodem

Hoe meer latten er in de lattenbodem zitten, hoe beter de druk vanaf het matras wordt verdeeld. Uw lichaam krijgt hierdoor minder tegendruk en wordt beter ondersteund. Op een lattenbodem van hoge kwaliteit slaapt u in de juiste houding en wordt u elke dag uitgerust wakker.

Door de comfortzones krijgen de zwaardere delen van uw lichaam meer ondersteuning. De heupen en schouders drukken meer op de lattenbodem en het matras. Veel lattenbodems hebben daarom stuggere zones rond die plekken. Bij sommige modellen kunt u de stugheid van de comfortzones zelfs instellen.

Twee losse lattenbodems in een tweepersoons bed

In een tweepersoonsbed plaatsen we altijd 2 eenpersoons lattenbodems. Zo krijgt elke bedhelft de juiste ondersteuning en krijgt u optimale nachtrust. U kunt zelf kiezen of u een tweepersoons matras op het bed legt. We adviseren om voor u en uw partner allebei een eigen matras te gebruiken, zeker als u veel in lengte of gewicht verschilt van uw partner. U heeft op die manier allebei het meest comfortabele bed.

 

Ook verstelbaar leverbaar

Vanzelfsprekend is ook de lattenbodem verkrijgbaar als verstelbare bedbodem. Door het verstelbare hoofdeinde of voeteneinde verstellen leest u makkelijk of geeft u uw benen meer rust. In onze showroom laten we u graag zien welke modellen verstelbare lattenbodems we hebben. Uiteraard hebben we ook de luxe elektrisch verstelbare lattenbodems voor u opgesteld staan.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact