Bedden


Op zoek naar een nieuw bed?

Voor een nieuw bed of boxspring gaat u natuurlijk naar Slaapsfeer. In onze sfeervolle showroom krijg u een gedegen advies van onze adviseurs. Door verschillende bedden te proberen vindt u al snel het bed dat bij u past. In het juiste bed komt u 's nachts tot rust en daarvan heeft u ook overdag plezier. Als het voor u lastig is om naar onze showroom te komen, kunt u gratis gebruik maken van onze ophaalservice. Binnen een straal van 30 kilometer van onze winkel halen we u op in onze auto met makkelijke instap en na het winkelen brengen we u natuurlijk ook weer naar huis.

Röwa bed 120x210
Showroommodel

Röwa bed 120x210

Vanaf € 3.739,00 € 1.450,00

Bedden

Bedden hebben we in alle soorten en maten, ledikanten voor jong en oud. U koopt een bed maar een paar keer in uw leven, dus is het belangrijk dat uw bed van goede kwaliteit is. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor uw matras en bedbodem.

In onze showroom laten onze adviseurs u graag zien wat er zoal te koop is op beddengebied. Natuurlijk krijgt u de kans om diverse bedden te proberen, zodat u een bed koopt dat perfect bij u past.

Combineren

Onze bedden zijn eindeloos te combineren met onze bedbodems, matrassen en toppers. Maak uw slaapkamer helemaal af met kasten, verlichting en bedtextiel.Zomerse aanbiedingen

De zomer, de vrolijkste tijd van het jaar. ☀️

Wij vieren de zomer ieder jaar met aantrekkelijke aanbiedingen en acties.

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact