Bedtextiel


Uw bedtextiel draagt bij aan de sfeer in uw slaapkamer

Mooi bedtextiel koopt u om uw bed mee aan te kleden. Een bed is een sfeerbepalend meubelstuk op de slaapkamer. Mooi bedtextiel draagt daar enorm aan bij. In onze showroom hebben we een uitgebreide collectie bedtextiel. U kleedt uw bed ermee aan en slaapt er heerlijk door. Uw slaapkamer is pas compleet met mooi bedtextiel.

Onze merken

Arli, Auping, Beddinghouse, Brinkhause, Cinderella, Dommelin, Formesse, Fissagio, House in Style, Kardol & Verstraten, Mrs. Me, Praia, Refined, Slabbinck, Softline, Twente, Vandyck en Yellow.

 • Dekbedovertrek
  Het dekbedovertrek is vanzelfsprekend de blikvanger als het op bedtextiel aankomt. De kleuren, motieven en kwaliteit geven uw bed uitstraling en sfeer. Een overtrek van goede kwaliteit zorgt er daarnaast voor dat u heerlijk slaapt. Slaapsfeer heeft een ruime keuze aan dekbedovertrekken. Laat u in onze showroom uitgebreid adviseren over de verschillende kwaliteiten.

 • Hoeslaken
  Het hoeslaken is het laken waarop u direct ligt. Naast het feit dat het hoeslaken goed moet passen, moeten ook de eigenschappen van het materiaal comfortabel zijn. Bij Slaapsfeer kunt u terecht voor een uitgebreide collectie hoeslakens in veel verschillende kwaliteiten: 100% katoen, percal katoen, satijn en stretch. Vanzelfsprekend hebben we hoeslakens in alle kleuren en maten. Bij hoeslakens zijn de levensduur, comfort en uitstraling belangrijk.

 • Molton
  De molton zit direct om uw matras en beschermt het matras. Moltons worden voornamelijk gebruikt vanwege hun vochtopname, het dikke weefsel neemt namelijk veel vocht op en verhoogt daardoor de hygiëne in bed. We hebben verschillende elastische moltons die wasbaar zijn op hoge temperaturen en ook in de droger kunnen. Daarnaast hebben we moltons speciaal voor toppermatrassen.

 • Sprei
  De sprei is een deken uw bed mee te decoreren. Het bed ziet er mooi opgedekt uit en geeft sfeer aan uw slaapkamer. Onze collectie spreien is erg uitgebreid, Slaapsfeer heeft modellen in talloze maten, kleuren en dessins.
 • Deken
  Wilt u extra warmte in bed? Een goede deken werkt isolerend, zodat uw lichaamswarmte bewaard blijft. Dit synthetisch of wollen bedtextiel houdt u warm terwijl u slaapt. Voor wat extra warmte in bed hebben we verschillende dekens voor u.

 • Sloop
  Uw hoofd ligt comfortabel op een goede kussensloop. De sloop neemt snel transpiratievocht van uw hoofd op zodat uw persoonlijke slaapklimaat prettig blijft. Kussenslopen zijn natuurlijk ook decoratief.

 • Molton kussensloop
  Ook voor hoofdkussens zijn er moltons. Het dikke, luchtige weefsel van de molton kussensloop neemt transpiratievocht op en zorgt ervoor dat het kussen zelf schoon blijft. De molton sloop is wasbaar op hoge temperaturen en uw kussen blijft hygiënisch schoon.

 • Dekbedden
  Ook voor een goed dekbed slaagt u bij Slaapsfeer. Het maakt niet uit welk dekbed uw voorkeur heeft. We hebben een ruime keuze: donzen dekbedden, katoenen dekbedden, synthetische dekbedden, wollen dekbedden en antiallergische dekbedden.

 • Kussens
  Een goed hoofdkussen moet passen bij uw hoofd, lichaam en uw matras. We hebben zo'n 40 verschillende hoofdkussens in onze collectie zitten. Er zit dus zeker een goed kussen voor u bij. Ook ergonomische en orthopedische hoofdkussens haalt u bij Slaapsfeer.


Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact