Molton


Matras beschermen

De molton is een elastische hoes voor om uw matras. Voor zowel eenpersoons als tweepersoons matrassen heeft Slaapsfeer deze dikke matrashoezen van weefsels als wol, halfwolf of geruwd katoen. De molton neemt vocht op en absorbeert vlekken zodat uw matras schoon en hygiënisch blijft.

De moltons die we verkopen beginnen bij prijzen vanaf € 26,-. Ze zijn van hoge kwaliteit en wasbaar op 60 graden. U kunt deze moltons ook zonder problemen in de droger doen.

Neem contact op voor meer informatie over moltons of bijvoorbeeld een offerte.

Speciale weefmethode

Om het weefsel van uw molton dik te maken is het op een speciale manier geweven. Het wol of katoen wordt luchtig en dik zodat het vocht en vuil makkelijk kan absorberen. Door de dikte van het weefsel werkt de molton isolerend, het weefsel helpt uw lichaamswarmte vasthouden zodat u lekker warm slaapt. Daarnaast zorgt de molton voor een extra comfortlaag waar u op gaat ligt. Op die manier bevordert de molton uw nachtrust en slaapt u nog comfortabeler.

Een hygiënisch bed dankzij de molton

In uw slaap transpireert u en het vocht moet ook afgevoerd worden. U zou immers niet lekker slapen in een nat of klam bed. Het hoeslaken neemt in eerste instantie uw transpiratie op en voert het af richting de molton die het afvoert door uw matras. De dikke stof van de molton houdt tevens het ergste vuil vast. Wel zo prettig, want uw matras blijft schoon terwijl u de molton in de wasmachine kunt stoppen. Dankzij een molton blijft uw bed altijd hygiënisch.

Ook een molton voor uw topmatras

Omdat een topmatras een stuk dunner is, zou een normale molton los om de topper komen zitten. Dat slaapt niet prettig en draagt ook niet bij aan de functie van de molton. Daarom bieden we ook speciale toppermoltons aan. De zogenaamde molton plateau heeft elastieken die om de hoeken van de topper worden gedaan. Uw topper matras is zo beschermd door een molton die goed blijft zitten. Ook de topper blijft goed liggen door de pasvorm van de molton plateau.

Waterdichte molton

Voor tijdens een zwangerschap of in een kinderbed hebben we waterdichte moltons. Uw matras wordt perfect beschermd tegen vocht en blijft schoon, ook na een ongelukje. De waterdichte molton is bovendien erg hygiënisch want hij is wasbaar op hoge temperaturen.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact