Sloop


Verschillende kwaliteiten

Onze kussenslopen zijn gemaakt van verschillende soorten katoen in verschillende kwaliteiten. Naast de prettige eigenschappen die katoen van nature heeft, hebben ze allemaal hun eigen voordelen.

In onze showroom kunt u zien en voelen welke kussensloop het beste bij u past. U heeft al een kussensloop vanaf € 9,-, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

  • Katoenen kussensloop
    Gewoon katoen absorbeert vocht en ventileert erg goed. Uw persoonlijke slaapklimaat is optimaal op een katoenen sloop. We hebben verschillende modellen voor u op voorraad.

  • Percal katoenen kussensloop
    Percal is de beste kwaliteit katoen die er is te krijgen. Door fijne weeftechnieken is het extra zacht en uw hoofd ligt dan ook heerlijk op een kwaliteitssloop van percal katoen.

  • Katoensatijnen kussensloop
    Op de katoensatijnen kussensloop houdt u uw hoofd letterlijk koel. De stof blijft namelijk relatief koel tijdens uw slaap. Door de mooie glans heeft de katoensatijnen kussensloop een luxe uitstraling.

U slaapt beter

Een goede kussensloop neemt transpiratie op en voert deze af. Het klimaat rond uw hoofd blijft hierdoor de hele nacht comfortabel zodat u goed uitrust. Ook absorbeert de sloop vuil en houdt uw kussen schoon.

De kussensloop gaat gewoon in de wasmachine als hij vuil is, met een kussen is dat vaak niet zo. Dankzij een kussensloop ligt u elke nacht op een schoon kussen. Bij onze dekbedovertrekken zitten matchende kussenslopen, maar in onze collectie zitten ook losse kussenslopen.



Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact