Gifts & Accessoires


Slaapsfeer biedt een scala aan gifts en accessoires voor alles rondom bed en bad. In de slaap- en badkamer van uw huis komt u tot rust en wilt u genieten van luxe en comfort. In ons drukke leven van alledag is het van belang om uzelf die welverdiende ‘me-time’ te gunnen. In onze winkels verkopen we talloze producten die u helpen om van de alledaagse momenten échte genietmomentjes te maken. En daar maakt u een ander natuurlijk ook blij mee. Succes verzekerd met een cadeau uit onze gifts collectie.

Happiness in everyday moments

Kayori, een van onze gift-labels, sluit hier met haar filosofie perfect op aan. Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij u thuis. Alle producten worden met respect voor de planeet ontworpen. Zo gebruiken ze voor hun textiel natuurlijke vezels die minimaal worden verwerkt. Zodat katoen als katoen aanvoelt, linnen als linnen en kasjmier als kasjmier. Geïnspireerd door textiel in al haar eenvoud, creëert Kayori unieke, eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl. De stoffen die onder andere voor de kimono’s, badjassen, handdoeken en hamamdoeken worden gebruikt hebben een hoogwaardige constructie voor textuur en een handgevoel waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven.

Ontdek onze giftsAanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact