Meer soorten Gifts & accessoires

Badtextiel

Wanneer u uit een warm bad of een verkwikkende douche stapt, wilt u niets liever dan u afdrogen met een grote zachte handdoek. In ons aanbod vindt u de meest uiteenlopende handdoeken vervaardigd van fluweelzachte materialen.

Collectie bekijken

Huisparfum

Met een huisparfum geeft u uw huis een eigen geur en sfeer. Een subtiele geurstroom die uw zinnen prikkelt en een aangename sensatie veroorzaakt. U kunt uw huis op verschillende manieren parfumeren, onder andere door middel van geurkaarsen, diffusers (geurstokjes) en roomsprays.

Collectie bekijken

Nachtmode

Vaak een ondergeschoven kindje, maar eenmaal ervaren wilt u niet anders meer: goede nachtkleding. Lang, kort, warm of juist koel, nachtkleding die als een tweede huid om u heen valt en waarin u als een roos slaapt.

Collectie bekijken

Verzorging

Transformeer uw badkamer tot een eigen thuis-spa met de heerlijke lichaamsverzorgingsproducten van Kayori. Of u de dag nu begint met een verkwikkende douche of afsluit met een ontspannend bad, de heerlijk geurende producten van Kayori zijn daarbij een ware weldaad voor lichaam en geest.

Collectie bekijken

Woontextiel

Uw slaapkamer is niet compleet zonder de juiste accessoires waarmee u extra sfeer creëert. Naast een mooi dekbedovertrek kunt u bijvoorbeeld een stijlvolle bedsprei als ‘finishing touch’ over uw bed draperen.

Collectie bekijken

Aanbiedingen van Gifts & accessoires

Gifts & accessoires uitgelicht

No items found.

Bekijk Gifts & accessoires in een van onze winkels

Slaapsfeer
Beers
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Beuningen
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Groesbeek
Winkel bekijken