Toppers


Vergroot uw slaapcomfort met een topmatras

Meestal liggen er in tweepersoons bedden ook 2 losse matrassen. U en uw partner zijn per slot van rekening niet hetzelfde. Uw lichaam verschilt en ook uw voorkeur voor een matras kan verschillen. Doordat er 2 matrassen in liggen kan de naad tussen die matrassen vervelend zijn. Daarvoor is een oplossing: de topper.

De topper is uit 1 stuk, waardoor u geen naad tussen de 2 matrassen meer voelt. Het dunne topdek matras is hiermee de ideale comfortlaag op uw bed. Een topper past op alle soorten matrassen, dus ook op uw bed. Bij Slaapsfeer hebben we verschillende toppers in de collectie zitten met prijzen vanaf € 295,-.

Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden op toppergebied te zien en natuurlijk te voelen!

ClimaComfort topper
ClimaComfort

ClimaComfort topper

Vanaf € 549,00 € 419,00

Toppers in verschillende hardheden

Ook toppers zijn er net als gewone matrassen in verschillende stevigheden. Het is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Hoewel de topper in principe vrij zacht is, zitten er verschillen tussen de merken en modellen. Uiteindelijk is de topper een toplaag die vooral de eigenschappen van uw matras benadrukt.

Verstelbare bedden

Split toppers zijn speciaal ontworpen voor verstelbare bedden. Omdat beide kanten van een verstelbare bodem altijd afzonderlijk te verstellen zijn zit er een split in de topper. Uw hoofdeinde of voeteneinde zet u ook met een topper in uw favoriete stand. De naad tussen de 2 matrassen zit grotendeels verstopt onder de topper. Alleen aan de boven- en onderkant zit er een split in, dus het voelt nog steeds alsof u op een tweepersoons matras uit 1 stuk slaapt.

Het bed opmaken was nog nooit zo makkelijk

Een topper is meestal tussen de 5 en 10 centimeter, is zeer flexibel en weegt veel minder dan een gewoon matras. Het bed opmaken is daardoor een koud kunstje. Ook kunt u een topper makkelijk laten luchten in het trappengat of buiten.

Matras gaat langer mee

Met een topper slijt uw matras minder snel. U slaapt op de topper, die een groot deel van uw lichaamsgewicht opvangt en de druk verdeelt over uw matras. Daarnaast ontstaat er bij het opmaken van het bed geen wrijving op uw matras, aangezien u alleen de topper matras opmaakt. U kunt de levensduur van uw oude matras ook oprekken door een topdekmatras te gebruiken. We raden u echter altijd aan om een nieuw matras aan te schaffen.

Meer weten over een topper?

Wilt u meer informatie over toppers of onze andere producten? Of wilt u een prijsvoorstel van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. We beantwoorden uw vragen graag.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact