Boxsprings 140x200

Comfortabele boxsprings 140x200 van Slaapsfeer

Een goede boxspring zorgt voor een goede nachtrust. Want het is erg belangrijk om je lichaam te laten herstellen van je dagelijkse activiteiten. Onze boxsprings van 140x200 zijn hier speciaal voor samengesteld. Welke boxspring past het beste bij u? Daar helpen wij u graag bij!

Wilt u een boxspring kopen?

Bij Slaapsfeer hebben wij een ruim assortiment 2-persoons boxsprings van 140x200 die je compleet naar eigen smaak kunt samenstellen. Op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren hebben wij een uitgebreid aanbod aan boxsprings beschikbaar voor u. Bij het kiezen van uw boxspring bepaald u zelf de mate van comfort, stijlen, opties en accessoires.

Onze winkels

Winkel in Beers | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beers

Contactgegevens bekijken
Winkel in Beuningen | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beuningen

Contactgegevens bekijken
Winkel in Groesbeek | Slaapsfeer

Slaapsfeer Groesbeek

Contactgegevens bekijken

Vele topmerken op voorraad - Ervaar het verschil in de showroom!

Bij ons vindt u een heleboel topmerken. Wilt u het tussen de merken ervaren? In onze winkel kunt u op alle merken proefliggen

Lees Meer

Neem een kijkje in onze winkel!

De voordelen van een 140x200 boxspring

Waarom zijn boxsprings zo fijn en waarom zou u er 1 aanschaffen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

  • Veel comfort

    De combinatie van de verende boxspring en het verende matras geeft optimale ondersteuning aan het lichaam en zorgt voor een comfortabel ligcomfort. Optioneel is het ook mogelijk om een elektrisch verstelbare boxspring te kopen. Dit is een ideale oplossing voor mensen die graag tv-kijken of lezen in bed.

  • Het matras gaat langer mee

    Een boxspring bed is een bed met de langste levensduur. Het matras maakt alleen contact met de zachte boxspring, waardoor het matras veel langer meegaat en veel minder snel slijt.

  • Goede temperatuur en ventilatie

    Zowel de ventilatie als de temperatuur van een boxspring zijn erg goed. Daardoor slaapt u erg comfortabel. Doordat de boxspring bestaat uit goede, dubbele matrassen, wordt de transparantie afgevoerd en geabsorbeerd.

Wij helpen u graag

Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het kiezen van de boxspring die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. U heeft keuze uit een uitgebreid assortiment. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Daar kunt u op uw gemak al onze boxsprings 140x200 komen bekijken en testen!

Laat u adviseren door Jef of een van onze andere collega's

Jef

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Wat gebeurt er in de winkel?

Een greep uit onze collectie

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Pullman - Belleville »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 3.599,00

Softline Bedden - SBV250 / SBE450 »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 4.495,00

Softline Bedden - SBV100 »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 3.495,00

Bekijk in onze winkels