Boxsprings 180x200

Complete boxsprings 180x200 van Slaapsfeer

De boxsprings 180x200 van Slaapsfeer zijn speciaal samengesteld om u een zo optimaal mogelijke nachtrust te bieden. Het is namelijk erg belangrijk dat uw lichaam goed kan herstellen na al een dag hard werken. Weet u niet precies welke boxspring het beste bij u past? Wij helpen u graag bij het maken van deze belangrijke keuze.

Een boxspring kopen? Stel uw eigen boxspring samen.

In ons ruime assortiment boxsprings 180x200 hebben wij gegarandeerd een perfecte boxspring voor u beschikbaar. Hierbij bent u compleet vrij om te kiezen tussen verschillende mate van comfort, kleuren, stijlen en accessoires. Zowel onze boxsprings als onze bijpassende matrassen en hoofdborden zijn af te stijlen met perfecte pootjes en door uzelf uitgekozen stoffering.

Onze winkels

Winkel in Beers | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beers

Contactgegevens bekijken
Winkel in Beuningen | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beuningen

Contactgegevens bekijken
Winkel in Groesbeek | Slaapsfeer

Slaapsfeer Groesbeek

Contactgegevens bekijken

Vele topmerken op voorraad - Ervaar het verschil in de showroom!

Bij ons vindt u een heleboel topmerken. Wilt u het tussen de merken ervaren? In onze winkel kunt u op alle merken proefliggen

Lees Meer

Neem een kijkje in onze winkel!

De voordelen van een 180x200 boxspring

Waarom zijn boxsprings zo fijn en waarom zou u er 1 aanschaffen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

  • Lange levensduur

    Van alle soorten bedden die er bestaan heeft een boxspring bed de langste levensduur. Doordat het matras alleen contact maakt met de zachte boxspring, en niet met harde lattenbodems, slijt het matras veel minder snel. Hierdoor kan een boxspring erg lang mee!

  • Veel comfort

    Een boxspring geeft een goede ondersteuning aan het lichaam. Dit zorgt voor een fijn ligcomfort en daarmee een goede nachtrust. Wanneer u opzoek bent naar extra comfort, kunt u ook overwegen om een elektrisch verstelbare boxspring te kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw gemak in bed tv-kijken of lezen.

  • Aangename ventilatie en temperatuur

    Een boxspring is voorzien van goede ventilatie en een aangename temperatuur. Daardoor slaapt u erg comfortabel. Onze boxsprings bestaan uit kwalitatieve, dubbele matrassen. Hierdoor wordt de transparantie goed geabsorbeerd en afgevoerd.

Hulp bij het uitzoeken van uw boxspring

Wanneer u op zoek bent naar een boxspring die naadloos aansluit bij uw voorkeur, wens en stijl, dan bent u bij Slaapsfeer aan het juiste adres. Onze verkoopadviseurs helpen u met het kiezen uw perfecte boxspring. Kom gerust langs in onze showroom, waar u ons uitgebreide assortiment kunt bekijken en om advies kunt vragen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Laat u adviseren door Annemieke of een van onze andere collega's

Annemieke

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Wat gebeurt er in de winkel?

Een greep uit onze collectie

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Pullman - Charlotte »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 4.199,00

Pullman - Express London »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 3.299,00

Pullman - Ottawa »

bekijken »
Showroommodel
180/200 vanaf
€ 0,00
€ 3.349,00

Bekijk in onze winkels