Elektrische boxspring


Slaapsfeer heeft de beste elektrische boxsprings voor u geselecteerd

Onze elektrische boxsprings zijn geselecteerd op comfort en kwaliteit. De prijzen beginnen bij € 2.195,-. Daarmee is een goede elektrische boxspring niet goedkoop, maar u geniet wel jarenlang van de luxe. De motors waarmee u het bed verstelt zijn van topkwaliteit en gaan jaren mee. Samen met onze adviseurs vindt u in onze showroom in Beers de perfecte elektrische boxspring voor in uw slaapkamer.

Wilt u graag een elektrische boxspring aanschaffen maar is het voor u lastig om naar onze showroom te komen? Dan halen we u graag op. Als u binnen een straal van 30 kilometer van onze winkel woont halen we u gratis op in onze comfortabele wagen met hoge instap.

Wilt u liever een offerte per e-mail? Neem in dat geval contact met ons op en geef aan wat u zoekt.

Softline - SBE300
Softline Bedden

Softline - SBE300

Vanaf € 4.995,00 € 3.595,00

De luxe van een elektrische boxspring

Bij een elektrische boxspring verstelt u het hoofd- en voeteneinde eenvoudig in de stand die u het prettigst vindt. Met de bijgeleverde afstandsbediening stelt u het hoofdeinde of voeteneinde omhoog. U zit snel in een houding waarin u comfortabel leest of televisie kijkt. Door het voeteneind omhoog te laten komen bevordert u de bloedsomloop in uw benen. U geniet van het zachte slaapcomfort van de boxspring met wat extra luxe!

Voordelen van een elektrische boxspring

De elektrische boxspring heeft alle voordelen van de vlakke boxspring en is bovendien elektrisch verstelbaar.

  • Comfort
    Met een druk op de knop brengt u met de afstandsbediening uw matras geruisloos in de juiste stand. Wat een gemak!
  • Alle houdingen
    U ligt snel in uw favoriete houding in bed. De elektrisch verstelbare boxspring staat binnen no time in de stand die u wilt.
  • Gemakkelijk uit bed stappen
    Wanneer u wegens bijvoorbeeld rugklachten moeilijk uit bed komt, kunt u met een verstelbaar rug deel gemakkelijker uit bed.

 

Alle kleuren en stoffen die u kunt bedenken

Slaapsfeer heeft een keur aan elektrische boxsprings in de showroom staan. Onze adviseurs laten u graag de verschillende stofferingen en afmetingen zien. De elektrische boxspring is al helemaal afgewerkt dus u heeft geen ombouw meer nodig. Door een mooie stoffering te kiezen verrijkt u het interieur van uw slaapkamer.

Tweepersoons elektrische boxsprings zijn afzonderlijk regelbaar

Kiest u voor een tweepersoons elektrische boxspring, dan verstelt u beide bedden afzonderlijk. De tweepersoons boxspring bestaat uit 2 losse eenpersoons boxspring met elk een eigen matras. Elk bed is daardoor apart verstelbaar, terwijl uw partner ligt kunt u met het hoofdeinde omhoog een boek lezen.

Voelt als 1 matras

Van de naad tussen de 2 matrassen voelt u niets dankzij de splittopper. Deze dunne topper heeft aan hoofd- en voeteneinde een split. Het voelt alsof u op een tweepersoons matras ligt, maar u verstelt beide bedden nog steeds afzonderlijk van elkaar. De elektrische boxspring doet is het summum qua comfort.


Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact