Vlakke boxspring


Op zoek naar een vlakke boxspring?

De vlakke boxspring is een comfortabel bed dat bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag is de boxspring zelf, een matras met een onderstel op poten. Op dit onderstel komt het matras waarop u slaapt. Samen met onze adviseurs gaat u op zoek naar de boxspring en het matras die bij u passen. De lagen van de boxspring zorgen voor een zacht bed dat uw lichaam toch goed ondersteund. In de showroom hebben we vlakke boxsprings in diverse afmetingen en afwerkingen. Slaapsfeer heeft vlakke boxsprings vanaf € 1295,-. Samen met een adviseur vindt u zeker een boxspring die goed bij u past qua comfort en uitstraling. Vanzelfsprekend mag u ook contact opnemen voor meer informatie of een offerte.

Jubilee Boxspring set »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 1.599,00
€ 2.299,00

Boxspring Leonoor »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 2.450,00
€ 3.523,00

Boxspring Softline SBV 200 »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 3.295,00
€ 4.870,00

Boxspring Kuperus Malmo vlak 180x210 »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 5.450,00
€ 10.965,00

Carpe Diem Sandö »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 10.500,00
€ 13.206,00

Jensen Supreme Continental »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 9.500,00
€ 13.605,00

Dit is slechts een greep uit onze collectie!

Meer zien?

Kom naar één van onze filialen voor de uitgebreide collectie en advies!

Voordelen van vlakke boxsprings

Een aantal voordelen van de vlakke boxspring voor u op een rijtje.

  • Veel comfort door vering
    De boxspring voelt overal zacht aan. Dit komt door de verschillende lagen. Toch geeft de boxspring al uw lichaamsdelen de juiste ondersteuning.
  • Goede ventilatie
    Door de ventilerende werking van de boxspring slaapt u erg comfortabel. De dubbele matrassen zorgen ervoor dat transpiratie wordt geabsorbeerd en afgevoerd. U wordt hierdoor uitgerust wakker.
  • Matras gaat langer mee
    Uw matras gaat veel langer mee op een boxspring. Omdat het matras alleen contact maakt met de zachte boxspring slijt het veel minder. Als u ook een topper gebruikt slijt de ligzijde van uw matras ook minder.

 

Vlakke boxsprings voor elke slaapkamer

Er is altijd een boxspring die bij de sfeer en inrichting van uw slaapkamer past. In onze showroom kunnen we u alle actuele modellen en stoffering laten zien. Er zijn talloze sfeervolle kleuren en motieven leverbaar en sommige modellen worden zelfs met leer bekleed. Hierdoor heeft u ook geen ledikant of ombouw nodig. Een goede boxspring is kant en klaar.

Uitgaan van eenpersoons boxsprings

Bij een tweepersoons boxspring worden altijd twee losse eenpersoons boxsprings tegen elkaar gezet. Door het harde onderstel zou u het bed anders moeilijk in uw slaapkamer krijgen. U kunt natuurlijk wel een tweepersoons matras gebruiken op de boxspring. Als u en uw partner veel verschillen in lengte en gewicht is raden we u aan om allebei uw eigen matras te kiezen. Met een toppermatras merkt u niets van de naad tussen de 2 matrassen.Aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op het gebied van bedden en boxsprings. Bekijk de actuele aanbiedingen en showroommodellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact