Matrassen


Een goed matras is het halve werk!

Lekker slapen begint natuurlijk met een goed matras, want daarop ligt u. Een matras moet passen bij uw bed en bij uw lichaam. Wat het beste matras is, is heel persoonlijk. Als u slaapt op een goed matras wordt u uitgerust wakker en daar heeft u overdag profijt van. Vanzelfsprekend leveren we eenpersoons en tweepersoons matrassen. Slaapsfeer heeft de volgende matrassen in het assortiment:

Auping Matras Inizio »

bekijken »
Showroommodel
90/200 vanaf
€ 0,00
€ 495,00

Auping Matras Adagio »

bekijken »
Showroommodel
90/200 vanaf
€ 0,00
€ 795,00

Auping Matras Cresto »

bekijken »
Showroommodel
90/200 vanaf
€ 0,00
€ 1.095,00

Auping Matras Maestro »

bekijken »
Showroommodel
90/200 vanaf
€ 0,00
€ 1.395,00

Auping Matras Vivo »

bekijken »
Showroommodel
90/200 vanaf
€ 0,00
€ 1.595,00

Mline Slowmotion showroom matrassen »

bekijken »
Showroommodel
Vanaf
€ 712,00
€ 949,00

Dit is slechts een greep uit onze collectie

Meer zien?

Kom naar één van onze filialen voor de uitgebreide collectie en advies!

Pocketvering matras

Pocketvering matrassen zijn tegenwoordig de belangrijkste binnenveringsmatrassen. Het matras bevat heel veel apart verpakte veren, die uw lichaamsdelen ondersteunen. Het pocketvering matras is geschikt om te gebruiken op boxsprings en bedden met een spiraalbodem, lattenbodem of hardboardbodem.

 

Latex matras

Een latex matras is erg veerkrachtig en past zich goed aan de vorm van uw lichaam aan. Latex blijft veerkrachtig door de jaren heen, een latex matras gaat dus jaren mee. De temperatuur van latex past zich snel aan uw lichaam aan als u erop slaapt. Latex is met name geschikt op instelbare lattenbodems.

 

Traagschuim matras

Het traagschuim matras zakt in waar de druk en temperatuur wat hoger zijn. Bij lichaamsdelen die uitsteken wordt het traagschuim iets zachter, zodat u slaapt zonder dat u tegendruk vanuit het matras krijgt. U slaapt alsof u zweeft. Traagschuim matrassen kunnen op alle bedbodems gebruikt worden.

Koudschuim matras

Een matras van koudschuim ventileert erg goed en vormt zich snel naar uw lichaam. Koudschuim is erg elastisch en daarom is dit type matras geschikt voor verstelbare bedbodems als de boxspring en lattenbodems of schotelbodems. Koudschuim wordt ook in combinatie met traagschuim gebruikt. Dit matras is met name geschikt voor mensen met gevoelige gewrichten en spieren.

Binnenvering matras

In het binnenvering matras of Bonellvering matras zitten veren tussen comfortlagen van synthetische of natuurlijke materialen. De veren zijn met elkaar verbonden en verdelen de druk van uw lichaam. Het binnenvering matras wordt meestal op een spiraalbodem, lattenbodem of boxspring gebruikt.

Topper matras

De topper of topdekmatras is een dunne matras voor op uw matras. Door de topper merkt u niets van de naad tussen 2 losse matrassen op een tweepersoons bed. Daarnaast maakt u het bed makkelijker op omdat de topper lichter en dunner is dan een normale matras.

Matras op maat

Wilt u een matras op maat laten maken? Dankzij de samenwerking met onze zusteronderneming Maxtras kunnen we ook matrassen op maat leveren. Alle afmetingen, materialen en afwerking zijn mogelijk, u hebt de volledige vrijheid om uw eigen matras te laten maken. Ook voor twijfelaars of kinderbedden laat u een matras op maat maken via Slaapsfeer.Aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op het gebied van bedden en boxsprings. Bekijk de actuele aanbiedingen en showroommodellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact