Binnenvering matras


Het duurzame binnenvering matras

In een binnenvering matras zitten een kern van veren die met elkaar verbonden zijn. Het binnenvering matras is een van de duurzaamste matrassen die er zijn en is geschikt voor vlakke spiraal- en lattenbodems. Daarnaast worden binnenvering matrassen ook gebruikt op boxsprings. Het matras past zich redelijk aan uw lichaam aan en is verkrijgbaar in verschillende hardheden.

Binnenvering matrassen zijn relatief goedkoop, u kunt voor een lage prijs een comfortabel matras kopen. We laten u graag zien en voelen wat de mogelijkheden zijn. Kom voor een nieuw binnenvering matras snel naar onze showroom en laat u verrassen door het uitgebreide aanbod van Slaapsfeer.

Al vanaf €239,- slaapt u op een binnenvering matras.

Comfortzones in binnenvering matrassen

In goede binnenvering matrassen zitten verschillende comfortzones. Uw lichaam heeft rond de heupen en schouders meer ondersteuning nodig dan bij uw benen. Dit komt omdat het gewicht van uw lichaam niet gelijk verdeeld is, rond uw heupen zit bijvoorbeeld zo'n 40% van uw totale lichaamsgewicht. De zones geven extra steun op de plekken waar uw lichaam die nodig heeft. Dankzij de comfortzones ligt u op het binnenvering matras in de juiste slaaphouding en wordt u uitgerust wakker.

Hardheid van het matras

De hardheid of stugheid van het matras is afhankelijk van de hoeveelheid en dikte van de veren. Op het gebied van binnenvering matrassen is er een uitgebreid aanbod. Er zijn hele zachte binnenvering matrassen, maar vanzelfsprekend ook modellen die veel stugger zijn en tegendruk geven. Er zijn bij binnenvering matrassen 2 manieren waarop de veren verbonden zijn. Geneste veren zijn in elkaar geweven en voelen hard en stabiel aan. Als de veren parallel geplaatst zijn is het matras zachter en flexibeler. Door te proefliggen weet u snel welk binnenvering matras het best bij u past.

Matras verdeelt de druk

De druk op het binnenvering matras wordt goed verdeeld doordat de veren in het matras met elkaar verbonden zijn. De veren worden veel minder individueel ingedrukt, zoals bij een pocketvering matras. De druk op het matras wordt hierdoor verdeeld over een groter oppervlak. Het matras voelt hierdoor steviger en stabieler aan.

Lange levensduur

Onder andere doordat de veren in het binnenvering matras met elkaar verbonden zijn, slijt het matras minder en gaat lang mee. Ook de afwerklagen hebben minder te lijden van dagelijks gebruik. Ook vocht wordt goed afgevoerd en door de goede ventilatie blijft het matras lang in de juiste conditie.

Comfortabele toplaag

Op de veren in het binnenvering matras ligt een dikke toplaag. Hiervoor worden diverse materialen gebruikt. Schuim en latex zijn de meest gebruikte. De veren zelf zijn bijvoorbeeld ingepakt in een laag jute. Zo wordt de druk nog verder verdeelt over zoveel mogelijk veren. Ook dit komt uw slaapcomfort ten goede, want u merkt daardoor niets van de veren.

Soort veren in binnenvering matras

De dikte van de veren verschilt per soort binnenvering matras. Samen met het aantal veren per m2 bepaalt de dikte hoe stevig uw matras aanvoelt. Soms wordt ook gebruik gemaakt van veren van dunnere draad of veren met meer slagen. In beide gevallen voelt het binnenvering matras zachter aan. Het past zich dan goed aan uw lichaam aan. Ook de structuur van de veren bepaalt de stugheid.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact