Koudschuim matras


Koudschuim matras voor een koele nacht

Koudschuim matrassen vormen zich snel naar uw lichaam en geven ondersteuning waar u die nodig heeft. Het veerkrachtige koudschuim verdeelt uw gewicht erg goed, waardoor het goede ondersteuning biedt. De tegendruk die het matras geeft is afhankelijk van uw lichaamsgewicht.

Het koudschuim matras blijft vrij koel tijdens uw slaap. Houdt u dus van een koel slaapklimaat, dan is een koudschuim matras een aanrader. Het comfort van een koudschuim matras kunt u natuurlijk het beste zelf ervaren.

Door verschillende koudschuim matrassen te proberen weet u al snel of dit matras iets voor u is. Kom daarom naar onze showroom om proef te liggen. U koopt bij ons al een koudschuim matras voor € 295,-.

Gevormd om uw lichaam

Het matras van koudschuim vormt zich snel naar uw lichaam. Het materiaal is uitermate flexibel maar tegelijkertijd ook erg veerkrachtig. Tijdens uw slaap heeft u te allen tijde een rechte ruggenwervel, ongeacht of u op uw zij of rug slaapt. Uw nachtrust is optimaal en rugklachten behoren tot het verleden. U slaapt comfortabel en wordt uitgeslapen wakker.

Tegendruk en ondersteuning waar u het nodig heeft

Een koudschuim matras geeft tegendruk op basis van uw lichaamsgewicht. Het verdeelt de druk van uw lichaamsgewicht, maar geeft ook extra ondersteuning waar u het nodig heeft. Uw schouders en heupen zijn bijvoorbeeld zwaarder dan de rest van uw lichaam. Op die plaatsen geeft het koudschuim matras u automatisch meer ondersteuning.

Koel slaapklimaat

Het schuim in een koudschuim matras heeft een grove open celstructuur. Door de structuur kan het matras erg goed ademen en daardoor blijft uw matras lekker koel. Ook transpiratie wordt dankzij de ventilerende eigenschappen van het matras goed afgevoerd. De hoes om het matras neemt het op en voert het via de open cellen in het koudschuim af.

Koudschuim met traagschuim voor gevoelige gewrichten en spieren

Koudschuim matrassen met een bovenlaag van traagschuim worden vaak gebruikt door mensen met gevoelige spieren en gewrichten. Door de veerkrachtigheid van koudschuim in combinatie met de drukverlagende werking van traagschuim ontspannen uw gewrichten en spieren zich tijdens uw slaap. Uw spieren en gewrichten krijgen meer rust en herstellen beter, waardoor ze minder gevoelig zijn als u wakker wordt.

Lange levensduur

Het koudschuim matras blijft veerkrachtig en gaat daarom lang mee. Ook als het matras wat ouder is ondersteunt het nog als nieuw, want kuilvorming komt niet voor op koudschuim matrassen. Ook op een verstelbare bedbodem slijt het flexibele matras nauwelijks. Koudschuim is een duurzaam materiaal dat ideaal is voor matrassen.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact