Latex matras


Latex matrassen passen zich aan uw lichaam aan

Latex past zich snel aan de vorm van uw lichaam aan en geeft tegelijkertijd goede ondersteuning. Ook de temperatuur van het latex matras past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan. Het natuurlijke rubber in de matrassen blijft veerkrachtig, u slaapt jarenlang heerlijk en krijgt de juiste ondersteuning van het matras.

Latex matrassen zijn erg comfortabel en we laten u in de showroom graag voelen hoe comfortabel u ligt op dit type matras. De prijzen van onze latex matrassen beginnen bij € 495,-.

Top ondersteuning zonder tegendruk

Als u gaat liggen op een latex matras, valt direct op dat u een beetje in het matras zakt. Het materiaal drukt uw lichaam niet naar boven. Integendeel, het vormt zich naar uw lichaam. Lichaamsdelen als heupen en schouders steken wat verder uit en zakken automatisch wat dieper in het matras. U ligt daardoor altijd met een rechte rug op het matras, waardoor uw rug in een natuurlijke houding ligt en u beter tot rust komt.

Warmte van het matras

De temperatuur van het latex past zich snel aan uw lichaamstemperatuur aan. U slaapt op die manier altijd op een comfortabele warme ondergrond. Bent u bang dat u hierdoor extra gaat zweten in bed? Door de ventilerende werking van het latex matras hoeft u daar niet bang voor te zijn. Het latex heeft van huis uit ook een prima vochthuishouding. Het zorgt er automatisch voor dat transpiratievocht wordt afgevoerd.

Comfortzones in het latex matras

Ook in een latex matras zitten comfortzones. Door inkepingen of holle pijpjes in het matras zitten er stukken van verschillende stugheid in het latex matras. Waar het latex zoveel mogelijk massa heeft is het wat stugger, de stukken met inkepingen en uithollingen zijn zachter. Het doel van de zones is om uw ruggenwervel zo recht mogelijk te houden. Op een goed latex matras slaapt u heerlijk en wordt u uitgerust wakker.

Bedbodems voor latex matrassen

Het latex matras is uitermate flexibel en dus perfect voor gebruik op verstelbare bedden. Latex laat zich makkelijk vormen als u het hoofdeinde of voeteneinde van uw bed verstelt. De meeste verstelbare bedbodems zijn lattenbodems, spiraalbodems en schotelbodems. U kunt een goed latex matras ook prima gebruiken op een boxspring.

Tweepersoons latex matras

Door de jarenlange veerkracht is het latex matras prima te gebruiken als tweepersoons matras. In latex matrassen ontstaan geen kuilen, samen met uw partner heeft u jaren lang plezier van een veerkrachtig en comfortabel matras. Latex matrassen zijn dus geschikt voor zowel eenpersoons als tweepersoons bedden.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact