Matras op maat


Een matras op maat laten maken

Als uw bed een ongebruikelijke maat of vorm heeft kunt u vaak niet uit de voeten met een matras in standaard maten. Dankzij onze zusteronderneming Maxtras kunnen we ook een matras op maat maken voor u. Qua vorm en afmetingen is alles mogelijk en ook qua materialen heeft u veel keuze.

Als u het kunt bedenken kunnen wij het vast en zeker voor u maken. Kom daarom naar Slaapsfeer zodat we uw matras op maat kunnen bespreken. Omdat de prijs van een matras op maat sterk afhangt van uw wensen, hebben we meer informatie nodig om u een indicatie te kunnen geven.

Kom daarom langs in onze showroom of neem contact op via de website. Onze adviseurs maken graag een scherp voorstel voor u.

Eigen maat, dikte of samenstelling

Als u een matras zoekt met andere afmetingen dan standaard matrassen dan bent u al snel aangewezen op matrasmakers. Slaapsfeer maakt ook matrassen op maat. Naast afwijkende afmetingen kunnen we ook variëren in dikte of samenstelling. Een matras met een dikkere comfortlaag of een hoger matras is dus geen enkel probleem.

Als u ons uw wensen aangeeft gaan we voor u aan de slag en maken uw matras op maat. Precies zoals u het zelf in gedachten heeft.

Eigen fabriek voor de productie

Maxtras is een zusteronderneming van Slaapsfeer. In deze fabriek worden matrassen en bedden gemaakt, waaronder onze eigen collectie bedden en matrassen Softline. Daarnaast schakelen we Maxtras in voor matrassen op maat. Hun ervaren vakmensen maken uw matras precies zoals u het in gedachten heeft. We onderhouden korte communicatielijnen met Maxtras, waardoor we uw matras ook snel kunnen leveren. Verder kunnen we dankzij onze samenwerking ook snel schakelen bij reparaties, want Maxtras zit bij ons in de buurt.

Maatwerk is vakwerk

Vanzelfsprekend is een matras op maat maken een klus voor vakmensen. Bij matrassen met andere afmetingen is bijvoorbeeld de stevigheid erg belangrijk. Op alle plekken van het matras moet de stevigheid gegarandeerd zijn, want alleen dan slaapt u lekker. Onze vakmensen hebben veel expertise in het maken van maatwerk matrassen. Ze zorgen ervoor dat uw matras comfortabel is en blijft. Ook het slaapcomfort van een matras op maat is op die manier optimaal gedurende de gehele levensduur.Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact