Pocketvering matras


Een matras vol apart verpakte veren

Het pocketvering matras geeft uw lichaam ondersteuning door een groot aantal veren. Elke veer is in stof verpakt en in het matras zijn met verschillende soorten veren zones aangebracht. Hierdoor krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen. Wat het beste pocketvering matras voor u is? Dat is heel persoonlijk en hangt af van uw lengte, gewicht en voorkeuren.

We nodigen u dan ook graag uit om te komen proefliggen in onze showroom. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en voelen. We hebben al pocketvering matrassen vanaf € 239,-.

Pocketveren zijn verpakt in zakjes

De veren in het pocketvering matras zijn per stuk verpakt in stof en passen zich individueel aan uw lichaam aan. Door veren van verschillende dikte te gebruiken, zijn er zones in het matras aangebracht. Rond uw taille zitten bijvoorbeeld dikkere veren, omdat uw lichaam daar lichter is en meer steun nodig heeft. In goede pocketvering matrassen zitten voldoende veren zodat het matras zich goed aan uw lichaam aanpast. U krijgt goede ondersteuning en slaapt heerlijk comfortabel.

Pocketvering voor een tweepersoons bed

Omdat elk lichaam anders is, raden we u aan om 2 losse pocketvering matrassen in een tweepersoons bed te plaatsen. U en uw partner hebben andere behoeften en wensen. U verschilt ook waarschijnlijk in gewicht en lengte, dus uw lichaam heeft andere ondersteuning nodig dan dat van uw partner. Ook de voorkeur van stugheid van het matras verschilt per persoon. De een ligt graag wat harder, terwijl de ander liever op een zacht matras ligt. Voor de naad tussen de 2 matrassen hebben we ook een oplossing: topdekmatrassen. U merkt niets van de naad en ligt toch op een pocketvering matras dat goed bij uw lichaam past.

Geschikte bedbodems

Pocketvering matrassen werken het beste in combinatie met een lattenbodem, spiraalbodem of hardboardbodem. Daarnaast is dit matras ook bij uitstek geschikt om te gebruiken op een boxspring. Ook als u een verstelbare bedbodem heeft is een pocketvering matras prima. De meeste modellen zijn namelijk ook geschikt om te gebruiken op een verstelbare bodem.

Kies voor matras van goede kwaliteit

De kwaliteit van een pocketvering matras wordt onder andere bepaald door de afwerking. U kunt al voor een zeer lage prijs een pocketvering matras kopen, maar in de praktijk slaapt u daar meestal niet lang op. Voor dit soort matrassen is bezuinigd op materialen en afwerking. Daarom adviseren we u om liever 1 keer te investeren in een goed matras waarop u jarenlang prettig ligt. U bent iets meer geld kwijt, maar u geniet van meer slaapcomfort en een matras dat veel langer meegaat.

Neem voor meer informatie of een prijsvoorstel contact met ons op.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact