Traagschuim matras


Word één met het traagschuim matras

Traagschuim is oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart en is ook wel bekend als NASA-schuim, niet te verwarren met tempur. Traagschuim werkt enorm drukverlagend en die eigenschap maakt het materiaal erg geschikt voor matrassen. Als u gaat liggen wordt u al snel één met het matras. Door uw lichaamsgewicht en -temperatuur zakt het schuim een beetje in. Het geeft geen tegendruk, dus het lijkt alsof u zweeft en dat slaapt natuurlijk heerlijk.

Een traagschuim matras kunt u op alle bedbodems gebruiken. Om het comfort van een traagschuim matras zelf te ervaren nodigen we u uit om te komen proefliggen in onze showroom. U koopt bij Slaapsfeer een traagschuim matras vanaf € 549,-.

ClimaComfort Matras CC-100
ClimaComfort

ClimaComfort Matras CC-100

Vanaf € 1.095,00 € 765,00

Drukverlagend en ondersteunend

Een kwalitatief goed traagschuim matras geeft geen tegendruk, het zorgt ervoor dat al uw uitstekende lichaamsdelen niet afgekneld worden. U zakt lekker in het matras en valt bijna zwevend in slaap. Door de hoge dichtheid van goed traagschuim ondersteunt het uw lichaam ook goed. Door de ondersteuning ligt u comfortabel en recht in bed. Dankzij het drukverlagende effect van het matras wordt uw bloedsomloop nergens afgekneld.

Warm slapen op traagschuim

Over traagschuim matrassen wordt gezegd dat ze warm worden als u erop ligt. Het is een stuk genuanceerder. In een traagschuim matras zakt uw lichaam een beetje weg. Daardoor wordt het omsloten en houdt u wat meer lichaamswarmte vast. Het schuim zelf heeft een open celstructuur, die ervoor zorgt dat het matras goed ventileert. Zo heeft het merk Balanzz een gepatenteerd draai- en ventilatiesysteem. Deze matrassen zijn TNO getest op luchtdoorlatendheid en komen extreem goed uit de bus. We laten u de testresultaten graag zien.

Is het koel op uw slaapkamer, dan zal het traagschuim matras iets langzamer reageren op uw lichaam. In eerste instantie kan het dan iets harder aanvoelen. Om goede traagschuim matrassen zit een dikke hoes, de tijk. Die zorgt ervoor dat ook de eerste aanraking met het matras lekker zacht is.

Geen comfortzones nodig

Omdat traagschuim zich zo makkelijk aanpast aan het gewicht dat erop komt te liggen, zijn verschillende zones of hardheden niet nodig. Het matras wordt automatisch zachter op plekken waar meer druk wordt uitgeoefend, zoals bijvoorbeeld bij uw schouders en heupen. Traagschuim zorgt ervoor dat uw ruggenwervel altijd recht ligt. Eigenlijk is elke vierkante cm van het traagschuim matras een comfortzone.

Tijk tussen u en het schuim

Om het traagschuim matras zit een tijk. Dit is een dikke stoffen hoes die ervoor zorgt dat u altijd op een zachte ondergrond ligt. De hoes neemt transpiratievocht op en voert het af. Ook is de tijk uitwasbaar, uw traagschuim matras blijft op die manier altijd schoon.Aanbiedingen

In onze winkels hebben wij altijd aantrekkelijke acties op bedden, boxsprings of textiel. Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. Laat u verrassen in een van onze winkels voor inspiratie en (slaap)advies op maat. U bent meer dan welkom!

Een selectie van de lopende acties:

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact