Bedden

Heerlijk liggen

Een bed is de plek waarin u tot rust komt.. een plek om te herstellen van uw dagelijkse bezigheden. In het bed gebeurd heel veel.. en natuurlijk zijn we het liefst in een omgeving waar we ons fijn in voelen. Bedden zijn er in alle soort en maten, met het uitkiezen van een nieuw bed gaan onze adviseurs samen met u op zoek naar uw droom oplossing.

Van boxsprings, wat veelal een volledig meegestoffeerd systeem is, tot ledikanten waarbij u nog een bedbodem en matrassen kunt uitzoeken tot complete slaapkamer met daarbij de kasten, nachtkastjes en accessoires. In ons groot assortiment hebben we voor ieder wat staan, jong of oud, alle soorten stijlen en in alle soorten prijsklassen. Ieder persoon is uniek en daarom gaat onze adviseur samen met u opzoek naar de juiste keuze, specifiek voor u.

Wij staan ervoor dat u weer fit en uitgerust opstaat na een heerlijke nacht slapen. Uw lichaam is herstelt.. u voelt u ’s ochtends weer fit.. en kunt uitgerust beginnen aan een nieuwe dag.

Onze winkels

Winkel in Beers | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beers

Contactgegevens bekijken
Winkel in Beuningen | Slaapsfeer

Slaapsfeer Beuningen

Contactgegevens bekijken
Winkel in Groesbeek | Slaapsfeer

Slaapsfeer Groesbeek

Contactgegevens bekijken

Vele topmerken op voorraad - Ervaar het verschil in de showroom!

Bij ons vindt u een heleboel topmerken. Wilt u het tussen de merken ervaren? In onze winkel kunt u op alle merken proefliggen

Lees Meer

Neem een kijkje in onze winkel!

Een bed uitzoeken

Er zijn vele maten, soorten en varianten bedden op de markt, en.. de ene is de ander niet.
Maar waar moet u nu rekening mee houden?

Onderdelen van het bed

Een bed bestaat uit meerdere onderdelen welke met elkaar afgestemd moeten zijn. De juiste bodem met het voor u juiste matras, en misschien wilt u er nog graag een topper bij? Moeite met verschonen van de bedden? Geen probleem!.. er zijn ook deelbare bedden, gemak met opmaken maar ook met stofzuigen. Zo is er heel veel keuze maar wel maar één juiste oplossing voor u als uniek persoon.

Bodem soorten

Bedbodem is een onderdeel van het bed. Zo zijn er spiraal-, latten en boxbodems. Wat u voorkeur heeft hangt samen met uw persoonlijke wensen en voorkeuren, eventueel een nog aanwezig slaapsysteem maar bovenal uw lichaam.

Uitvoering - Vlak of verstelbaar

De bodems zijn doorgaans in twee uitvoeringen beschikbaar, in vlak of verstelbaar. Veelal wordt er elektrisch verstelbaar gebruikt doormiddel van een (draadloze) afstandsbediening.

Verings-soorten

Vroeger werd veelal bonell-vering in bedden gebruikt, maar dit is veelal achterhaald, omdat die aan elkaar gekoppeld zijn. Daarvoor is de pocketvering in de plaats gekomen. Hierbij wordt iedere veer apart “in gepakt”, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren. Dit geeft een beter comfort, gelijkmatigere drukverdeling en is vele male stabieler.

Zone-indeling

Er zijn verschillende zone-indelingen (3, 5, 7 of 9 zones) deze geven de ondersteuning waar u deze nodig heeft.

Comfortkeuze – samen één, of ieder uniek?

Beide ligplekken kunnen voorzien worden van een ander comfort, dan kiest u voor twee aparte matrassen. Óf.. heeft u liever één grootmatras?

Aanpasbaar - maatwerk

U kunt ook kiezen voor een persoonlijk aanpasbaar bed. Hier werken we met een uitneembaar en uitwisselbaar delen. Het comfort wordt naar uw wens en postuur samengesteld. Gedurende uw leven veranderd er van alles waaronder in en met uw lichaam. Er zijn zelfs systemen welke thuis binnen 2 minuten kunnen worden aangepast.. Óók nog over 10 jaar! Een nog groter voordeel is, dat u bij slijtage (welke hoofdzakelijk plaatsvindt bij de heupzone) onderdelen kunt vervangen. Zo gaat uw bed, langer mee, wordt ie goedkoper in gebruik en belast u het milieu veel minder. Simpelweg omdat u niet het hele bed na zoveel jaar hoeft te vervangen, maar slechts een klein onderdeel.

Instaphoogte

Er zijn veel verschillende hoogtes verkrijgbaar, wat u fijn vindt is geheel persoonlijk. Door bijvoorbeeld te spelen met verschillende poot en frame hoogtes, of diktes van boxsprings, matrassen en toppers, kunnen er allerlei instaphoogtes worden gerealiseerd. Het is ook mogelijk om voor een in hoogte verstelbaar bed te kiezen, dit biedt heel veel gemak met in- en uitstappen van het bed.

Kwaliteit

Ieder merk heeft zijn of haar kwaliteiten, waar is wie goed in en welke kwaliteitsniveau halen zij? Graag leggen we u de verschillen in onze winkels uit. U kunt daar ook de verschillen in ligcomfort ervaren. Door een uitgekiende collectie van merken en merkloze boxsprings, kunnen we ervoor zorgen dat u bij ons slaagt.

Beschikbare maten

Een bed is er zowel in 1 persoons, twijfelaar en als in een 2 persoons variant te verkrijgen. Maar ook in verschillende lengtes.

  • 1 persoons

    70 / 190, 70 / 200, 70 / 210, 70 / 220, 80 / 190, 80 / 200, 80 / 210, 80 / 220, 90 / 190, 90 / 200, 90 / 210, 90 / 220, 100 / 190, 100 / 200, 100 / 210, 100 / 220

  • Twijfelaar

    120 / 190, 120 / 200, 120 / 210, 120 / 220, 140 / 190, 140 / 200, 140 / 210, 140 / 220

  • 2 persoons

    160 / 190, 160 / 200, 160 / 210, 160 / 220, 180 / 190, 180 / 200, 180 / 210, 180 / 220, 200 / 190, 200 / 200, 200 / 210, 200 / 220

Materiaal en kleuren

Er zijn vele materialen voor verschillende stijlen aanwezig, ieder materiaal heeft haar kleurenpallet en uniek stijl. Zo zijn de ledikanten veel al gemaakt uit verschillende soorten hout of staal en de boxsprings veelal gestoffeerd.

Laat u adviseren door Jef of een van onze andere collega's

Jef

Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Maak een afspraak

Wat gebeurt er in de winkel?