Waterbed


Uitgerust wakker worden in een waterbed

In een waterbed slaapt u zonder tegendruk van het matras. U drijft als het ware op water en uw lichaam krijgt heel gelijkmatige ondersteuning. In het waterbed slaapt u erg ontspannen en door het verwarmde water is het bed ook altijd op uw ideale temperatuur. Wilt u een nieuw waterbed kopen? Kom eens kijken in onze showroom, waar onze adviseurs u graag laten zien hoe lekker u slaapt in een waterbed. De prijzen beginnen bij € 1470,-.

Zit u om vervoer verlegen of bent u bijvoorbeeld slecht ter been? Slaapsfeer haalt u binnen een straal van 30 kilometer gratis op bij u thuis en na het winkelen brengen we u vanzelfsprekend ook weer naar huis.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor een offerte per e-mail.

Softside waterbed

Steeds vaker zijn waterbedden met softside uitgevoerd. Bij softside waterbedden ziet u alleen een groot matras zonder de bedombouw. Het matras heeft een comfortabele zachte schuimrubberen zijkant en voelt overal zacht aan.

Gestabiliseerd of ongestabiliseerd

De meeste waterbedden zijn gestabiliseerd door middel van compartimenten in het matras. Het watermatras deint hierdoor minder na als u zich beweegt en u ligt dus sneller stil. In sommige waterbedden zitten fibermatten om de golven van het water te dempen. In een ongestabiliseerd matras heeft het water vrij spel. Het watermatras beweegt wat langer na nadat u instapt of beweegt in het waterbed.

Comfort door verwarming

Een waterbed is altijd verwarmd omdat het water uw lichaam anders teveel zou afkoelen. De verwarming is natuurlijk hartstikke prettig, want u stapt elke keer weer in een bed dat op temperatuur is. Dankzij de ingebouwde thermostaat stelt u uw bed in op een prettige temperatuur. In de meeste tweepersoons waterbedden stelt u de temperatuur aan beide zijden zelfs afzonderlijk in. Zowel u als uw partner hebben allebei een bed op de ideale temperatuur.

Zwevend slapen

In een waterbed lijkt het alsof u zweeft terwijl u slaapt. Het water in een waterbed drijft rond uw lichaam en de zwaardere delen van uw lichaam zakken automatisch wat dieper in het watermatras. U krijgt geen enkele druk of weerstand van het matras, waardoor u minder draait en rustiger slaapt. Al drijvend slaapt u dus uiterst ontspannen en u wordt elke morgen uitgerust wakker!Aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen op het gebied van bedden en boxsprings. Bekijk de actuele aanbiedingen en showroommodellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact