Meer soorten Slaapkamers

Boxsprings

Een goede boxspring is de basis om het lichaam te laten herstellen van uw dagelijkse activiteiten. Zo kunt u de volgende dag weer goed en gezond uw bezigheden oppakken.

Collectie bekijken

Inloopkasten

De inloopkast is een van de meest luxe garderobekasten die er zijn. Een op maat gemaakte inloopkast biedt u optimale luxe en gemak bij u thuis. Van elk hoekje wordt optimaal gebruik gemaakt zodat uw inloopkast zoveel mogelijk ruimte biedt aan uw garderobe.

Collectie bekijken

Kasten

Ook voor een kast op maat gaat u naar Slaapsfeer. Bent u op zoek naar een speciale kast? Zoek niet verder, want we maken gewoon precies de kast die u wilt. Eerst gaat u samen met onze ontwerpers om de tafel zitten om uw wensen en eisen duidelijk te maken.

Collectie bekijken

Ledikanten

Het ledikant is een mooie ombouw voor uw bedbodem en matras. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie ledikanten van onder andere hout en metaal. Al onze ledikanten hebben een prachtige uitstraling en brengen sfeer naar uw slaapkamer.

Collectie bekijken

Maatwerk kasten

We maken elke kast op maat. Als u een kast bedenkt, kunnen wij hem voor u maken. Het eindresultaat is een prachtige kast die mooi is afgewerkt en perfect past bij de inrichting van uw slaapkamer. De kast van uw dromen is werkelijkheid geworden.

Collectie bekijken

Aanbiedingen van Slaapkamers

No items found.

Slaapkamers uitgelicht

No items found.

Bekijk Slaapkamers in een van onze winkels

Slaapsfeer
Beers
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Beuningen
Winkel bekijken
Slaapsfeer
Groesbeek
Winkel bekijken