Slaapkamers


Compleet ingerichte slaapkamers

Op uw slaapkamer brengt u ongeveer 8 uur per dag door, een sfeervolle inrichting is daarom geen overbodige luxe. In onze showroom doet u talloze ideeën op voor het inrichten van uw eigen slaapkamer. U kunt bij Slaapsfeer terecht voor een mooi bed, maar ook voor een complete slaapkamer met bed, nachtkastjes, kledingkasten of zelfs een inloopkast.

In onze showroom hebben we compleet ingerichte slaapkamers: van klassieke en moderne slaapkamers tot Franse en Italiaanse designmeubels voor op uw slaapkamer. En wilt u advies over de verdere aankleding? Dat bieden we u gratis aan!

Gratis styling advies voor uw slaapkamer

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn maar het is echt waar. Bij aankoop van een compleet slaapsysteem of slaapkamermeubelen, krijgt u bij Slaapsfeer gratis styling advies van Wilma Brouwers-Minten, een gediplomeerd interieurstyliste.

Zij geeft u advies over de verdere aankleding van uw slaapkamer. Want een mooi bed is één, met een mooie vloerbedekking of een mooi behang maakt u van uw slaapkamer pas echt de sfeervol aangeklede ruimte waarin u volledig tot rust komt.

Inrichten van uw slaapkamer? Doe ideeën op in onze showroom

Onze showroom is bijna 6000 m2 groot en staat vol met compleet gestylede slaapkamers. We hebben bedden en meubels in ingerichte gestylede ruimtes geplaatst zodat u direct een indruk krijgt hoe uw slaapkamer eruit zou kunnen zien. In de showroom staan klassieke slaapkamers maar ook superstrakke design slaapkamers.

Onze adviseurs leiden u graag rond om alle voorbeelden te zien en u een passend advies te geven. Ideeën opdoen voor de inrichting van uw slaapkamer begint in onze showroom.

Montage door onze vakmensen

Onze service gaat verder dan alleen bezorgen, want onze ervaren mensen bezorgen én monteren uw nieuwe slaapkamer. U heeft er geen omkijken naar. Onze vakmensen monteren dagelijks slaapkamers, dus het werk is snel gedaan. We nemen u het werk uit handen en nemen na afloop verpakkingsmateriaal en ander afval direct weer mee. Uw slaapkamer is helemaal klaar als we vertrekken. Overigens draaien onze monteurs hun hand ook niet om voor een kast of inloopkast op maat.

Vragen of een offerte?

Heeft u vragen over complete slaapkamers of andere producten? Of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. Ook kunnen we een afspraak plannen in onze showroom.Aanbiedingen

Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel!
Bekijk ook alvast de aantrekkelijk geprijsde showroommodellen

In januari zijn iedere zondag geopend!.. Kom spontaan langs óf
plan gemakkelijk een afspraak

AANBIEDINGEN

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter. Op onze contactpagina vindt u onze contactinformatie en kunt u uw vraag aan ons stellen.

Contact